Een razendsnelle WordPress Website met WordPress Webhosting

De snelheid van een website of webwinkel is van groot belang: Bezoekers verlaten een snelle website minder vaak en zoekmachines plaatsen snelle websites hoger. 

Daarom heeft HostingSquad WordPress Webhosting ontwikkeld: Razendsnelle webhosting helemaal geoptimaliseerd voor WordPress Websites. De WordPress Webhosting pakketten zijn voorzien van de nieuwste technieken en zeer compleet.

Zeer snel en zeer compleet

Vele website eigenaren gingen u voor

Wij hebben al honderden WordPress websites verhuisd naar ons WordPress Webhosting platform. Veel van deze websites hadden voor dat deze verhuisd werden een laadtijd van meer dan 5 seconden, op ons WordPress Webhosting platform heeft meer dan 90% van de websites een laadtijd onder de 2,5 seconden en 100% van de geoptimaliseerde websites heeft een A ranking bij Google pagespeed.

Laat uw website testen en wij geven een garantie hoeveel sneller deze kan worden.

Wanneer u onderstaand formulier invult dan zullen wij een deze testen, aan de hand van deze test geven wij u advies over het af te nemen WordPress Webhosting pakket en de te verwachten laadtijd. Wij zullen dit advies en de te verwachten laadtijd per e-mail naar u toe sturen. 

Lukt het ons niet om uw website zo snel te laten laden als wij beloofd hebben? Dan krijgt u van ons een jaar gratis het gekozen WordPress Webhosting pakket.

Hoeveel invloed heeft hosting op de snelheid van uw website?

In bovenstaande vergelijking is te zien hoeveel sneller een WordPress Website laad op een server met LiteSpeed (Enterprise) Webserver dan op servers waarop de veelgebruikte Apache en Nginx webservers draaien. Daar bovenop komt dat ons WordPress Webhosting platform nog verder geoptimaliseerd is, zo is de Database server optimaal geconfigureerd voor gebruik met WordPress en is het platform voorzien van Redis voor Object Caching. Daardoor zullen WordPress websites veel sneller geladen worden dan op niet geoptimaliseerde platforms.

Hoe belangrijk is de snelheid van een website?

Vaak wordt onderschat hoeveel invloed een paar (tienden van) seconden hebben op de bezoekers van een website en de plaatsing van een website binnen een zoekmachine.

Uit onderzoek van Google op de 1000 meest bezochte websites is gebleken elke seconde laadtijd boven de 2 seconden zorgt voor gemiddeld 12% meer bezoekers die een website direct weer verlaten (bounce rate). In de praktijk ziet dat er als volgt uit:

Bounce rate per seconde

Deze bezoekers komen niet meer terug op uw website omdat het laden ervan te lang duurde bij het eerste bezoek. Hierdoor loopt u mogelijk klanten, bestellingen of inkomsten mis.

Daarnaast is bekend dat zoekmachines vergelijkbare websites op snelheid sorteren: snellere websites worden hoger geplaatst dan langzamere wanneer de inhoud en beveiliging van de websites vergelijkbaar is.

Raak niet langer bezoekers kwijt: Laat uw WordPress Website gratis verhuizen en optimaliseren.

Wat onze klanten zeggen over onze service, verhuizing en optimalisatie

Michel

(samitex.eu)

Ik moet bekennen ik ben echt FAN van jullie aan het worden, gewoon TOP SERVICE!”

Angela

(Saltclinic.nl)

Super service! Ik ga jullie aan iedereen aanbevelen”

Mike

(Wereldscatering.nl)

Ik kan deze mannen iedereen aanraden buiten dat de reviews er niet om liegen op de meer objectieve review sites. Ik heb de 1e site www.wereldscatering.nl omgezet en alleen het contact en de service is alleszeggend, buiten de snelheid en het werk tijdens en na de verhuizing. Echt heel persoonlijk en top

 

Dick

(Diverse websites)

Ik heb goede ervaring met HostingSquad en de snelheid en service zijn subliem. Ervaar het zelf

 

Paula

(Paulaterpstra.nl)

Super tevreden over Hostingsquad en de snelle en goede service waar ik altijd weer op kan rekenen!

 

Bart

(Napsoe.nl)

Een geweldige hostingpartij, heb er verschillende gehad, maar de service die je hier krijgt is ongekend. Hulp is altijd vriendelijk, snel en professioneel. Uptime is super, zo ook de snelheid.

 

Wilt u weten hoeveel sneller uw WordPress website kan worden? Vul dan onderstaand formulier in. Bent u overtuigd van onze snelheid? Dan kunt u hier de WordPress webhosting pakketten bekijken en aan de slag gaan.

HostingSquad
Plantagebaan 29 4724CG Wouw
Info@HostingSquad.nl
KVK: 24408946