Website services

Heeft u een probleem met uw (WordPress) website dat u wilt laten oplossen? Wilt u een wijziging aan uw website laten doorvoeren of uw website laten checken? Dan kunt u gebruikmaken van onze website services. Voor al onze website services geld een no-cure-no-pay garantie.

WordPress Reparatie Service

Wanneer uw WordPress of WooCommerce website offline is of een foutmelding geeft dan wilt u dat dit goed en snel opgelost wordt. Wanneer u gebruikmaakt van onze WordPress Reparatie Service dan gaan wij direct aan de slag om uw website zo snel mogelijk te herstellen.

U

WordPress Website Check & Update

Werkt uw WordPress of Woocommerce website niet goed, moet deze geupdate worden of is deze traag? Dan kunt u door ons een WordPress Website Check & Update laten uitvoeren. Wij updaten uw website dan, controleren deze op fouten en lossen eventuele veiligheidsproblemen op.

WordPress Domeinnaam Wijzigen

De domeinnaam van een WordPress website wijzigen kan veel problemen veroorzaken waardoor de website niet goed meer werkt of onbereikbaar raakt. Voorkom deze problemen door de website door ons om te laten zetten naar een nieuwe domeinnaam.

U

WordPress Website Aanpassen

Wilt u teksten of afbeeldingen op uw WordPress website laten aanpassen maar heeft u zelf de tijd of kennis niet om dit te doen? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Van een kleine wijziging in een tekst tot het vervangen van meerdere teksten of afbeeldingen.

Q

Website error analyse

Werkt uw website niet goed of geeft deze een foutmelding? Dan kunt u dit door ons laten onderzoeken. U ontvangt nadat wij de analyse hebben uitgevoerd een rapportage met de oorzaak van het probleem en mogelijke oplossingen.

Website snelheids analyse

Is de laadtijd van uw website te lang, wilt u precies weten hoe dit komt en wat u er eventueel aan kunt doen? Dan kunt u een Website-snelheids analyse laten uitvoeren. Na afloop van de analyse ontvangt u een uitgebreid rapport met daarin de reden van de lange laadtijd en een aantal eventuele oplossingen.

WordPress Reparatie Service

Wanneer uw WordPress of Woocommerce website een foutmelding geeft of niet bereikbaar is dan kan dit erg vervelende gevolgen hebben. Zo kunt u inkomsten of verkopen mislopen, kan uw plaatsing in zoekmachines lager worden of zelfs helemaal verdwijnen of kunnen er gegevens verloren gaan.

Wij hebben jarenlange ervaring met WordPress websites en lossen dagelijks problemen met WordPress en Woocommerce websites op. Doordat er voor WordPress vele plugin’s en thema’s beschikbaar zijn kunnen er snel conflicten tussen plugin’s of tussen plugin’s en thema’s ontstaan. Dit kan tot veel verschillende foutmeldingen leiden variërend van een enkele foutmelding tot een website welke helemaal niet meer functioneert.

Wanneer u wilt dat wij een probleem op uw website onderzoeken en oplossen dan helpen wij u graag. Wij hanteren vaste tarieven voor het repareren van WordPress websites.

Wilt u uw WordPress website tijdens kantooruren laten herstellen? Dan bedragen de kosten € 95,00
Wilt u dat wij uw WordPress website buiten kantooruren herstellen? Dan bedragen de kosten € 165,00

Wij beginnen altijd zo snel mogelijk met het herstellen van uw website, afhankelijk van beschikbaarheid van personeel starten wij uiterlijk binnen 2,5 uur nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben. Wanneer wij uw website niet kunnen repareren dan brengen wij geen kosten in rekening.

WordPress Website Check & Update

Wanneer uw WordPress website niet goed werkt, willekeurig problemen geeft of traag is dan kunt u deze door ons laten checken. Ook kunnen wij uw WordPress website helemaal bijwerken zodat deze weer helemaal up to date is.

Vaak worden problemen met WordPress websites veroorzaakt door conflicten tussen plug-in’s of tussen het gebruikte thema en een plug-in. Deze conflicten geven vaak onregelmatige problemen, maken websites traag of zorgen ervoor dat sommige functies van de website niet goed meer werken. Ook verouderde plugin’s of het gebrek aan updates kan problemen veroorzaken.

Wij kunnen deze problemen analyseren, de oorzaak bepalen en oplossen. Zo werkt uw website weer zonder problemen.

Nadat wij uw website geanalyseerd, hersteld en geupdate hebben controleren wij de beveiliging en optimaliseren wij deze zodat uw website weer optimaal werkt en helemaal beveiligd is.

De kosten voor het analyseren en updaten van uw website bedragen € 45,00.
Wanneer het herstel van een probleem minder dan 30 minuten kost dan rekenen wij hier geen extra kosten voor. Indien het herstel meer tijd in beslag neemt dan nemen wij even contact met u op voor de eventuele meerkosten.

WordPress Domeinnaam wijzigen

Het wijzigen van de domeinnaam van een WordPress website kan meerdere problemen geven. Zo kunnen plugin’s niet goed meer werken, kunnen er problemen ontstaan met de media of kan de website na het omzetten van de domeinnaam foutmeldingen genereren.

Om dit te voorkomen kunnen wij uw WordPress installatie omzetten naar een andere domeinnaam. Hierbij zorgen wij ervoor dat de downtime minimaal is en er geen problemen ontstaan tijdens het omzetten. 

De kosten voor wijzigen van de domeinnaam van een WordPress website bedragen € 30,00.

WordPress website aanpassen

Wilt u teksten of afbeeldingen op uw website wijzigen of toevoegen maar heeft u er zelf niet de kennis of tijd voor? Dan kunnen wij dit voor u regelen.

Wij kunnen vrijwel iedere WordPress website naar wens aanpassen, van kleine aanpassingen in een tekst of het vervangen van een afbeelding tot het wijzigen van complete teksten of het toevoegen van meerdere afbeeldingen. 

De kosten voor het aanpassen van een WordPress website bedragen € 15,00 per kwartier met een minimum van 30 minuten.

Website error analyse

Geeft uw website een foutmelding of werkt deze niet goed? Dan kunt u door ons een analyse laten maken van de oorzaak van het probleem. 

Vaak worden problemen in websites veroorzaakt door fouten in de code van de website. Het resultaat kan een permanente foutmelding zijn waardoor de website helemaal niet werkt of een fout welke willekeurig lijkt op te treden.

Wanneer u een error analyse laat uitvoeren dan onderzoeken wij de fout, bepalen wat deze veroorzaakt en stellen een rapport samen met daarin de oorzaak, mogelijke oplossingen en advies om het probleem in de toekomst te voorkomen.

De kosten van een website error analyse bedragen € 60,00.

Website snelheids analyse

Wanneer uw website of webshop traag laad dan kost dit u bezoekers, verkopen en een hoge ranking in zoekmachines. 

Wilt u weten waarom uw website traag laad, welke onderdelen van uw website hiervoor verantwoordelijk zijn en hoe u dit kunt oplossen? Dan kunt u gebruikmaken van onze Website snelheids analyse. Tijdens deze analyse maken wij gebruik van een aantal interne en externe tools waarmee wij een uitgebreid rapport samenstellen. In dit rapport wordt de laadtijd per website-onderdeel  weergegeven op zowel desktop als mobiel en geven wij advies over oplossingen voor het verbeteren van de laadtijd.

De kosten van een website snelheids analyse bedragen € 60,00.

Service aanvragen

Wanneer u gebruik wilt maken van een Website-Service dan kunt u onderstaand formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.