Website services

Heeft u problemen met uw (WordPress) website die opgelost moeten worden, of wilt u wijzigingen doorgevoerd hebben? Onze website services bieden de oplossing. Wij staan klaar om uw website te controleren en aan te passen naar uw wensen. Bovendien hanteren we een no-cure-no-pay garantie voor al onze website services, wat betekent dat u alleen betaalt bij een succesvolle oplossing.

WordPress reparatie service

Wanneer uw WordPress of WooCommerce website offline is of een foutmelding geeft dan wilt u dat dit goed en snel opgelost wordt. Wanneer u gebruikmaakt van onze WordPress Reparatie Service dan gaan wij direct aan de slag om uw website zo snel mogelijk te herstellen.

U

WordPress Website Check & Update

Werkt uw WordPress of Woocommerce website niet goed, moet deze geupdate worden of is deze traag? Dan kunt u door ons een WordPress Website Check & Update laten uitvoeren. Wij updaten uw website dan, controleren deze op fouten en lossen eventuele veiligheidsproblemen op.

WordPress Domeinnaam Wijzigen

De domeinnaam van een WordPress website wijzigen kan veel problemen veroorzaken waardoor de website niet goed meer werkt of onbereikbaar raakt. Voorkom deze problemen door de website door ons om te laten zetten naar een nieuwe domeinnaam.

Q

Website error analyse

Werkt uw website niet goed of geeft deze een foutmelding? Dan kunt u dit door ons laten onderzoeken. U ontvangt nadat wij de analyse hebben uitgevoerd een rapportage met de oorzaak van het probleem en mogelijke oplossingen.

WordPress Reparatie Service

Foutmeldingen of ontoegankelijkheid van uw WordPress of WooCommerce website kunnen vervelende gevolgen hebben, zoals gemiste inkomsten, verlies van zoekmachineposities of dataverlies.

Ons ervaren team, gespecialiseerd in WordPress en WooCommerce, lost dergelijke problemen dagelijks op. Veelvoorkomende oorzaken zijn conflicten tussen plugins en thema’s binnen WordPress, wat kan leiden tot uiteenlopende foutmeldingen en in sommige gevallen tot volledige website-uitval.

Als u een probleem op uw website wilt laten onderzoeken en oplossen, dan helpen wij u graag. Wij hanteren vaste tarieven voor het herstel van WordPress en Woocommerce websites: € 95,00 voor herstel tijdens kantooruren en € 165,00 buiten kantooruren.

We streven ernaar om zo snel mogelijk te beginnen, uiterlijk binnen 2,5 uur na ontvangst van uw aanvraag. Met onze no-cure-no-pay garantie betaalt u alleen als het probleem succesvol opgelost wordt.

WordPress Website Check & Update

Als uw WordPress website niet naar behoren functioneert, willekeurig problemen vertoont of traag laad, bieden wij een check en update service. Veel WordPress problemen worden veroorzaakt door conflicten tussen plugins of tussen het thema en een plugin, resulterend in onregelmatige fouten, vertraging, of slecht werkende websitefuncties. Verouderde plugins of een gebrek aan updates kunnen ook bijdragen aan deze problemen.

Onze specialisten analyseren en identificeren de oorzaken van deze problemen en herstellen uw website, waarna we de beveiliging controleren en uw website optimaliseren voor de beste prestaties en beveiliging. Het analyseren en updaten van uw website kost € 45,00. Voor extra herstelwerkzaamheden die minder dan 30 minuten duren, worden geen extra kosten in rekening gebracht. Bij langere hersteltijden nemen we contact met u op voor eventuele meerkosten.

WordPress Domeinnaam wijzigen

De domeinnaam van uw WordPress website wijzigen kan complex zijn en diverse problemen veroorzaken, zoals fouten in plugins, media-issues of foutmeldingen na de wijziging.

Ons team kan uw WordPress installatie vakkundig overzetten naar een nieuwe domeinnaam, waarbij we zorgvuldig werken om downtime te minimaliseren en problemen te voorkomen.

De kosten voor het wijzigen van de domeinnaam van een WordPress website bedragen € 30,00.

Website error analyse

Genereert uw website foutmeldingen of functioneert uw deze niet correct? Dan kunt u door ons een analyse laten maken van de oorzaak van het probleem.

Veel websiteproblemen worden veroorzaakt door codefouten, wat kan leiden tot permanente foutmeldingen of sporadische problemen. Bij een error analyse onderzoeken we de fout, identificeren de oorzaak en bieden een rapport met oplossingen en preventief advies.

De kosten voor deze grondige analyse bedragen € 60,00.

Service aanvragen

Indien u interesse heeft in onze Website-Service, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

13 + 6 =

Wat maakt ons uniek


Er zijn vele aanbieders van webhostingdiensten waardoor vergelijken erg lastig kan zijn. Toch onderscheiden wij ons op een aantal punten:

 

  • Wij bieden uitstekende support die uw vragen persoonlijk beantwoord
  • Wij zijn volledig onafhankelijk en geen onderdeel van een investeringsmaatschapij
  • Wij maken alleen gebruik van onze eigen hardware
  • Wij helpen u ook bij het oplossen van problemen met uw website
  • Onze backupservers staan in een apart datacenter
  • Wij bieden geen eenmalige kortingen aan, u betaalt altijd dezelfde prijs
  • Bij iedere dienst bieden wij een gratis verhuisservice aan

Hosting op premium hardware


Wij maken alleen gebruik van hardware van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor zijn onze diensten stabiel en goed bereikbaar. Al onze servers en opslag zijn van HPE, dit gerenomeerde merk produceert al jaren lang de meest betrouwbare servers en opslagoplossingen. Al onze netwerkapparatuur is van Juniper, door de hoge stabiliteit en onvergelijkbare snelheid van de apparatuur van Juniper kunnen wij onze diensten aanbieden met lage latency en hoge verbindingssnelheid. 

Het grootste gedeelte van onze apparatuur is ondergebracht in het Global-E datacenter in Rijen. Het Global-E datacenter is een modern, duurzaam datacenter dat volledig gebruikmaakt van groene stroom en ISO 27001 gecertificeerd is.