Microsoft 365

De Microsoft 365 diensten bieden uitgebreide voordelen ten opzichte van de e-mailservice welke bij webhostingpakketten geleverd wordt. De Microsoft 365 diensten synchroniseren niet alleen uw e-mails, maar ook contacten, agenda’s en notities naar al uw apparaten. U krijgt bij alle abonnementen toegang tot Outlook online en met het Microsoft 365 Business Basic abonnement ook tot de overige Office WebApps. Het Microsoft 365 Business Standard abonnement laat ook de installatie van Office applicaties op uw PC of Mac toe. Wij verzorgen de volledige installatie en migratie van uw huidige e-mailaccounts naar Microsoft 365.

Bovenstaande prijzen gelden wanneer de abonnementen per jaar afgenomen worden. Indien u een Microsoft 365 abonnement per maand wil afnemen dan kunt u contact met ons opnemen voor actuele prijzen.

Microsoft partner

Als gecertificeerd Microsoft partner bieden we Microsoft 365 diensten aan tegen concurrerende prijzen, gelijk aan die van Microsoft. Deze certificering verzekert u van een deskundige inrichting en beheer van uw Microsoft diensten. Ons aanbod omvat de volledige setup van uw Microsoft 365 tenant, gekoppeld aan uw domeinnaam. We ondersteunen ook de migratie van e-mailaccounts naar Microsoft 365, waarbij we een soepele overgang garanderen zonder dataverlies.

 

Wat maakt ons uniek


Er zijn vele aanbieders van webhostingdiensten waardoor vergelijken erg lastig kan zijn. Toch onderscheiden wij ons op een aantal punten:

 

  • Wij bieden uitstekende support die uw vragen persoonlijk beantwoord
  • Wij zijn volledig onafhankelijk en geen onderdeel van een investeringsmaatschapij
  • Wij maken alleen gebruik van onze eigen hardware
  • Wij helpen u ook bij het oplossen van problemen met uw website
  • Onze backupservers staan in een apart datacenter
  • Wij bieden geen eenmalige kortingen aan, u betaalt altijd dezelfde prijs
  • Bij iedere dienst bieden wij een gratis verhuisservice aan

Hosting op premium hardware


Wij maken alleen gebruik van hardware van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor zijn onze diensten stabiel en goed bereikbaar. Al onze servers en opslag zijn van HPE, dit gerenomeerde merk produceert al jaren lang de meest betrouwbare servers en opslagoplossingen. Al onze netwerkapparatuur is van Juniper, door de hoge stabiliteit en onvergelijkbare snelheid van de apparatuur van Juniper kunnen wij onze diensten aanbieden met lage latency en hoge verbindingssnelheid. 

Het grootste gedeelte van onze apparatuur is ondergebracht in het Global-E datacenter in Rijen. Het Global-E datacenter is een modern, duurzaam datacenter dat volledig gebruikmaakt van groene stroom en ISO 27001 gecertificeerd is.