Gratis Verhuis- en optimalisatieservice

Bij al onze StandaardWordPress en Reseller Webhosting pakketten leveren wij een gratis verhuisservice. Met deze verhuisservice verzorgen wij de verhuizing van al uw website-bestanden, databases en e-mail. Tijdens de verhuizing scannen wij zelfs al uw bestanden op bekende virussen en malware zodat u met een schoon pakket bij ons aan de slag kunt.

In overleg met u plannen wij een moment waarop uw data wordt verhuisd, zodra de verhuizing voltooid is ontvangt u van ons instructies voor het wijzigen van bijvoorbeeld e-mail instellingen. Indien u hiervoor niet de kennis heeft of wanneer u hier niet uit komt dan helpen wij graag door bijvoorbeeld de e-mail instellingen goed te zetten via hulp op afstand. 

Door gebruik te maken van de verhuisservice heeft u geen omkijken naar de verhuizing van uw data. Onze medewerkers hebben zeer veel ervaring met het verhuizen van websites en e-mail zodat uw data snel en nauwkeurig overgezet kan worden. Om een succesvolle verhuizing te kunnen uitvoeren hebben wij toegang nodig tot het controlepaneel van het account waarop de data staat welke overgezet moet worden. Wanneer het niet mogelijk is om deze aan te leveren, bijvoorbeeld omdat er meerdere websites onder het account zijn geplaatst dan kunnen wij een website ook overzetten met FTP inloggegevens en een database dump. Voor het overzetten van e-mail zijn in dat geval de inloggegevens van de e-mailadressen benodigd.

Doordat wij gebruikmaken van software welke het hele verhuisproces monitort en controleert of alles correct wordt overgezet is het niet mogelijk om een website over te zetten met behulp van andere software of backups.

Naast de verhuisservice leveren wij bij WordPress webhosting pakketten een gratis optimalisatieservice. Door het installeren, en configureren van de LiteSpeed cache plugin zorgen wij dat uw website optimaal gebruik maakt van ons WordPress webhosting platform. De instellingen worden aangepast op uw website zodat deze een optimale laadsnelheid behaalt. Gemiddeld laad een website circa 2 maal sneller wanneer deze verhuisd wordt naar het WordPress webhosting platform en vervolgens door ons geoptimaliseerd wordt.

Wilt u uw website gratis laten verhuizen en/of optimaliseren? Vul dan het aanvraagformulier voor verhuizing in dat u hier kunt vinden.

Verhuisservice

De gratis verhuisservice welke geleverd wordt bij alle webhosting pakketten bestaat uit de volgende diensten:

– Verhuizing van alle website-bestanden
– Verhuizing van alle databases
– Verhuizing van 10 e-mail adressen*
– Scan van alle bestanden op bekende malware en virussen**

* Meer dan 10 e-mail adressen is mogelijk, de kosten voor meer e-mail adressen bedragen € 4,95 per e-mail adres.
** Indien er geïnfecteerde bestanden worden gevonden dan zal de virusscanner proberen deze op te schonen. Indien dit niet mogelijk is dan nemen wij contact met u op.

Optimalisatieservice

De gratis optimalisatieservice wordt gratis geleverd bij WordPress Webhosting pakketten. De optimalisatieservice omvat de volgende diensten:

– Installatie van de LiteSpeed cache plugin
– Optimalisatie van caching instellingen
– Optimalisatie van afbeeldingen
– Configuratie van de crawler
– Snelheidstest voor en na de optimalisatie waarvan wij de resultaten met u delen.
 

Voorwaarden en uitzonderingen

Aan de verhuisservice en de optimalisatieservice zijn een aantal voorwaarden en uitzonderingen verbonden. Omdat er honderden verschillende webhosting configuraties zijn en nog veel meer verschillende (WordPress) websites kunnen er situaties ontstaan waarin u niet (optimaal) gebruik kunt maken van deze diensten. Indien dit het geval is dan proberen wij u uiteraard toch zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Verhuisservice

– Wij werken zo zorgvuldig mogelijk bij het verhuizen van uw data, na het verhuizen controleren wij de grootte van de website bestanden, de databases en de e-mail accounts. Ook controleren wij de consistentie van alle data. Wij doen dus ons uiterste best om er zeker van te zijn dat alle data correct verhuisd is. Mocht in een uitzonderlijk geval blijken dat toch niet alle data verhuisd is of dat data corrupt is geraakt als gevolg van de uitgevoerde verhuizing dan is HostingSquad hiervoor niet aansprakelijk.

– Wij plannen een verhuizing altijd zo dat een website bereikbaar blijft tijdens de verhuizing, indien een website door onvoorziene omstandigheden toch (tijdelijk) onbereikbaar is dan is HostingSquad niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.

– Indien tijdens een verhuizing blijkt dat een website niet werkt op onze platformen als gevolg van bijvoorbeeld een niet ondersteund protocol of een andere bestandsindeling dan zullen wij contact met u opnemen. HostingSquad is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het niet verhuizen van uw website.

– Door onvoorziene omstandigheden kan het tijdstip van een verhuizing verplaatst worden, in dat geval nemen wij contact met u op om een nieuw tijdstip te plannen. HostingSquad is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het verplaatsen van het tijdstip van de verhuizing. 

Optimalisatieservice

– Bij ieder afgenomen webhosting pakket kan er 2 maal gebruikgemaakt worden van de optimalisatieservice. De service is niet uitwisselbaar tussen verschillende afgenomen pakketten. Indien u een website toch wilt laten optimaliseren nadat deze al 2 maal geoptimaliseerd is, bijvoorbeeld omdat deze vernieuwd of gewijzigd is, dan gelden hiervoor de tarieven welke op onze Website Services pagina vermeld staan.

– Voor het optimaliseren van websites maken wij gebruik van de LiteSpeed Cache plugin, deze plugin werkt optimaal samen met de LiteSpeed Enterprise Webserver waar ons WordPress Webhosting platform van voorzien is. De LiteSpeed Cache plug-in werkt goed samen met zeer veel andere WordPress plug-ins en thema’s. Mocht de LiteSpeed Cache plug-in voor uw website niet geschikt zijn dan kunnen wij uw website helaas niet optimaliseren.

– Nadat uw website geoptimaliseerd is controleren wij deze op werking. Eventuele problemen als gevolg van de optimalisatie dient u binnen 10 werkdagen bij ons te melden. Doordat er voor WordPress plug-ins en thema’s voortdurend updates worden uitgebracht kan het voorkomen dat er na een update of wijziging een conflict ontstaat met de LiteSpeed cache plug-in. U kunt deze door ons laten oplossen tegen het geldende tarief wat op onze Website Services pagina vermeld staat. HostingSquad is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van een conflict met een door ons geïnstalleerde plug-in.

– Door de vele WordPress plug-ins en thema’s kan er een conflict ontstaan welke zich tijdens de controle welke wij na optimalisatie uitvoeren niet voordoet. HostingSquad is niet verantwoordelijk voor geleden schade als gevolg van het niet juist functioneren van een website na optimalisatie.

– Wij geven geen enkele garantie op de laadsnelheid welke behaald zal worden met de optimalisatieservice. Gemiddeld wordt de laadtijd gehalveerd maar in uitzonderlijke gevallen kan een website niet of slechts zeer beperkt geoptimaliseerd worden.