Website management

Voor een optimale en zorgeloze online bereikbaarheid zijn onze Website Management pakketten samengesteld. Wij monitoren uw website of webshop 24/7 op bereikbaarheid en snelheid, en lossen eventuele problemen snel voor u op. Voor WordPress sites is het management pakket uitgebreid met extra diensten voor updates en beveiliging. Website management kan op iedere website welke bij ons gehost wordt worden toegepast.

Wat maakt ons uniek


Er zijn vele aanbieders van webhostingdiensten waardoor vergelijken erg lastig kan zijn. Toch onderscheiden wij ons op een aantal punten:

 

  • Wij bieden uitstekende support die uw vragen persoonlijk beantwoord
  • Wij zijn volledig onafhankelijk en geen onderdeel van een investeringsmaatschapij
  • Wij maken alleen gebruik van onze eigen hardware
  • Wij helpen u ook bij het oplossen van problemen met uw website
  • Onze backupservers staan in een apart datacenter
  • Wij bieden geen eenmalige kortingen aan, u betaalt altijd dezelfde prijs
  • Bij iedere dienst bieden wij een gratis verhuisservice aan

Hosting op premium hardware


Wij maken alleen gebruik van hardware van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor zijn onze diensten stabiel en goed bereikbaar. Al onze servers en opslag zijn van HPE, dit gerenomeerde merk produceert al jaren lang de meest betrouwbare servers en opslagoplossingen. Al onze netwerkapparatuur is van Juniper, door de hoge stabiliteit en onvergelijkbare snelheid van de apparatuur van Juniper kunnen wij onze diensten aanbieden met lage latency en hoge verbindingssnelheid. 

Het grootste gedeelte van onze apparatuur is ondergebracht in het Global-E datacenter in Rijen. Het Global-E datacenter is een modern, duurzaam datacenter dat volledig gebruikmaakt van groene stroom en ISO 27001 gecertificeerd is.