Website Management

Uw website of webshop is voor uw bedrijf van groot belang. Het is uw digitale visitekaartje of winkel. Het is daarom belangrijk dat uw website altijd snel en goed bereikbaar is zonder dat u hier tijd of energie in hoeft te steken. De Website Management pakketten welke HostingSquad heeft ontwikkeld zijn hier speciaal op ingericht. 24/7 controleren wij de bereikbaarheid en snelheid van uw website. Mochten er onverhoopt toch problemen ontstaan dan onderzoeken wij direct de oorzaak en zorgen wij ervoor dat uw website zo snel mogelijk weer bereikbaar is.

Wanneer u een WordPress website heeft dan zorgen wij zelfs dat deze up-to-date blijft door de website gecontroleerd te updaten. Ook wordt de beveiliging en optimalisatie van WordPress websites op orde gebracht en regelmatig gecontroleerd en getest. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw website, presteert deze altijd optimaal en is de website veilig.

Wij bieden Website management in 2 varianten aan: Managed Standaard, als uitbreiding op de Standaard Webhosting pakketten en Managed WordPress als uitbreiding op WordPress Webhosting pakketten.

HostingSquad WordPress Webhosting

 

De WordPress Webhosting pakketten van HostingSquad zijn geoptimaliseerd voor de hosting van WordPress websites. Hiermee draait uw website optimaal op een betrouwbaar en snel platform.

De voordelen van onze WordPress Webhosting pakketten:

 • Razendsnelle hosting voor WordPress websites
 • Inclusief optimalisatieservice
 • Inclusief verhuisservice
 • 90 dagen backup retentie
 • Inclusief Quick.cloud CDN
 • Geleverd met PHP selector (5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4 en 8.0)
 • Professioneel extern spamfilter
 • Backups worden extern opgeslagen en gaan niet van uw schijfruimte af
 • Gegarandeerde server capaciteit
 • Kosteloos up of downgraden
 • Al onze servers staan in Nederland en zijn in eigen beheer
 • Uitgebreide support van een helpdesk met zeer veel WordPress ervaring

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze webhosting pakketten? Neem dan contact met ons op.

Over HostingSquad

 

HostingSquad is een onafhankelijke, service-gerichte leverancier van online diensten. Al sinds de oprichting ligt onze focus op het leveren van webhostingdiensten met de hoogste bereikbaarheid, snelheid en flexibiliteit. Onze support is van ongekend hoge kwaliteit en wij werken continue aan het verbeteren van onze service en dienstverlening.

Bij HostingSquad maken we alleen gebruik van hard- en software van gerenomeerde merken zodat onze diensten snel, betrouwbaar en van de hoogste kwaliteit zijn. 

Wij zijn geheel onafhankelijk, zijn niet afhankelijk van externe investeerders en geen onderdeel van een investeringsmaatschapij. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, hoeven we beslissingen niet voor te leggen aan aandeelhouders en zijn we flexibel.

Onze medewerkers zijn kundig, hebben jarenlange ervaring in de online dienstverlening en gaan altijd een stap verder. Iedere support vraag krijgt persoonlijke aandacht en als u er zelf een keer niet uit komt dan helpen wij u graag een handje.