Domeinnamen


De juiste domeinnaam is de basis van een goed vindbare en succesvolle website. Wij bieden ruim 500 verschillende extensies aan. Bij een domeinnaamregistratie leveren wij een gratis DNS service, uiteraard kunnen alle domeinnamen aan onze overige producten 
gekoppeld worden.

Domeinnamen worden altijd direct na bestelling geregistreerd, ook een verhuizing wordt direct uitgevoerd. Wij monitoren iedere registratie of verhuizing. Indien er problemen ontstaan dan proberen wij deze eerst zelf op te lossen, wanneer er extra informatie van uw kant nodig is nemen wij even contact met u op. Bij HostingSquad hoeft u niet zelf te controleren of een verhuizing of een registratie succesvol verloopt, dat doen wij al voor u.

Heeft u vragen of wilt u graag advies over de registratie of verhuizing van een domeinnaam? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Domeinnaam checker

 

Prijzen

 

Bij HostingSquad betaalt u eerlijke prijzen voor de domeinnamen. Wij hanteren geen eenmalige kortingen of lage tarieven voor de eerste periode. Wanneer u bij HostingSquad een domeinnaam bestelt of naar ons verhuist, betaalt u ieder jaar dezelfde prijs, dat is eerlijk voor u en voor ons. 

Nameservers en DNS Records

 

Bij domeinnamen welke bij HostingSquad geregistreerd worden leveren wij gratis nameservers. Via ons controlepaneel kunt u hiervan eenvoudig en snel de DNS records wijzigen.

Onze nameservers zijn ondergebracht op 3 verschillende locaties in Nederland om zo een optimale bereikbaarheid te kunnen garanderen. De nameservers zijn volledig in eigen beheer hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden indien er een storing optreed.

Indien u bij ons naast een domeinnaam ook een webhosting pakket afneemt, wordt de domeinnaam automatisch aan het webhosting pakket gekoppeld. U hoeft dus geen wijzigingen te maken in de nameservers of zelf DNS records aan te maken. De DNS records zijn zowel via uw Mijn HostingSquad controlepaneel als via het webhosting controlepaneel te wijzigen.

Heeft u hulp nodig bij het aanmaken van DNS records of het instellen van de juiste nameservers? Dan helpen wij u graag. U kunt altijd contact met ons opnemen via chat, tickets, e-mail of (tijdens werktijden) telefonisch.