Extra Diensten

Naast de registratie van domeinnamen en de hosting van websites bieden wij ook extra diensten aan zoals ondersteuning bij problemen, onderhoud aan uw website en Microsoft 365 diensten. U kunt ieder webhostingpakket of VPS uitbreiden met onze extra diensten. 

Wanneer u vragen heeft over onze diensten dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Website services

Wij bieden diverse services aan voor het oplossen van problemen of het doorvoeren van wijzigingen aan uw website. Zo kunnen wij problemen met uw WordPress of Woocommerce website voor u oplossen zodat deze weer goed werkt. Kunnen we uw WordPress website checken en updaten, kunnen we deze omzetten naar een andere domeinnaam of aanpassen naar uw wensen.

Ook voor niet-WordPress websites kunnen we een error analyse of snelheidsanalyse uitvoeren.

Website management

Wilt u dat uw website 24/7 in de gaten gehouden wordt en dat er direct naar een oplossing gezocht wordt zodra er iets verkeerd gaat op uw website? Dan zijn de Website management pakketten precies wat u zoekt. Wij monitoren uw website dan 24/7 vanaf 25 wereldwijde locaties op problemen en snelheid. Zodra er een probleem ontstaat dan gaan wij aan de slag om dit voor u op te lossen, ook ’s nachts en in het weekend.

Wanneer u een WordPress of Woocommerce website heeft dan verzorgen wij zelfs de beveiliging, het onderhoud en zorgen wij ervoor dat deze altijd snel blijft laden. 

Microsoft 365 diensten

Wij bieden 3 verschillende Microsoft 365 pakketten aan: Exchange Online 1 waarbij u uw E-mail, Agenda en contactpersonen tussen verschillende apparaten kunt sychroniseren en waarmee u gebruik kunt maken van Outlook Webmail. Microsoft 365 Basic bied alle voordelen van Exchange online 1 plus het gebruik van OneDrive en alle Office WebApps. Microsoft 365 Standard bied al het bovenstaande plus altijd de laatste versies van de Office desktopapps.

Bij alle Microsoft 365 diensten verzorgen wij de configuratie en het overzetten van uw e-mail naar het Microsoft 365 pakket.