Over ons

HostingSquad levert al ruim 15 jaar online diensten aan veel verschillende klanten, van particulieren met een informatieve website tot multinationals met grote webshops. HostingSquad is volledig onafhankelijk en zelfstandig. HostingSquad is geen onderdeel van een groep bedrijven of investeringsfonds. Wij zijn ook niet afhankelijk van (externe) investeerders. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij ons snel aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen of wensen van klanten.
Sinds de oprichting heeft het HostingSquad team zich gericht op kwaliteit, bereikbaarheid en service. Wij durven te beweren dat onze support een van de beste in Nederland en daarbuiten is. Iedere dag werken wij hard aan het optimaliseren van onze dienstverlening en hosting-platformen. Wij werken constant aan het verbeteren van ons controlepaneel en het testen van nieuwe software en systemen. Door deze continue inzet zijn onze diensten en support van zeer hoge kwaliteit.

Onze support

 

Uiteraard is de kwaliteit van onze diensten het allerbelangrijkste maar support krijgt net zoveel aandacht. Wij vinden dat u optimaal gebruik moet kunnen maken van onze diensten en daarvoor is goede support van groot belang.

Onze support gaat verder dan het beantwoorden van uw vragen met standaard antwoorden. Iedere support vraag krijgt persoonlijke aandacht. Als u er zelf een keer niet uit komt dan helpen wij u graag een handje.

Graag nodigen wij u uit om eens kennis te maken met onze support afdeling via chat, mail, telefonisch of via WhatsApp.

 

Onze visie

 

Producten leveren waarmee onze klanten ongeremd kunnen groeien waarbij wij de allerbeste ondersteuning leveren. Dat is het doel waar HostingSquad al ruim 15 jaar dagelijks hard aan werkt. Doordat wij complexe zaken eenvoudig en betrouwbaar maken in beheer en gebruik zijn wij de ideale partner zijn voor wie zich online wil ontwikkelen.

Wij richten ons altijd op duurzame relaties, of het nu gaat om onze klanten of leveranciers. Hierdoor ontstaat een samenwerking waarin wij blind kunnen vertrouwen op onze leveranciers en onze klanten op ons. 

Online dienstverlening gaat bij HostingSquad verder dan alleen de continuïteit en stabiliteit van onze producten. Keer op keer is onze ultieme ambitie het verzorgen van een online omgeving welke perfect aansluit bij de eisen van onze klanten en waarbij uitstekende support vanzelfsprekend is.

Wilt u meer weten over HostingSquad? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Wie zijn onze klanten

HostingSquad bedient een breed scala aan klanten, van individuele gebruikers tot grote multinationals. Hier is een selectie van onze klanten:

Hostingvergelijker

Klanten beoordelen ons met een 5 uit 5 op Hostingvergelijker

Webhosters.nl

Klanten beoordelen ons met een 4.9 uit 5 op Webhosters.nl

Wat maakt ons uniek


Er zijn vele aanbieders van webhostingdiensten waardoor vergelijken erg lastig kan zijn. Toch onderscheiden wij ons op een aantal punten:

 

  • Wij bieden uitstekende support die uw vragen persoonlijk beantwoord
  • Wij zijn volledig onafhankelijk en geen onderdeel van een investeringsmaatschapij
  • Wij maken alleen gebruik van onze eigen hardware
  • Wij helpen u ook bij het oplossen van problemen met uw website
  • Onze backupservers staan in een apart datacenter
  • Wij bieden geen eenmalige kortingen aan, u betaalt altijd dezelfde prijs
  • Bij iedere dienst bieden wij een gratis verhuisservice aan

Hosting op premium hardware


Wij maken alleen gebruik van hardware van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor zijn onze diensten stabiel en goed bereikbaar. Al onze servers en opslag zijn van HPE, dit gerenomeerde merk produceert al jaren lang de meest betrouwbare servers en opslagoplossingen. Al onze netwerkapparatuur is van Juniper, door de hoge stabiliteit en onvergelijkbare snelheid van de apparatuur van Juniper kunnen wij onze diensten aanbieden met lage latency en hoge verbindingssnelheid. 

Het grootste gedeelte van onze apparatuur is ondergebracht in het Global-E datacenter in Rijen. Het Global-E datacenter is een modern, duurzaam datacenter dat volledig gebruikmaakt van groene stroom en ISO 27001 gecertificeerd is.