Helpdesk – Domeinnamen

Wij helpen u graag met al uw vragen over domeinnamen. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden of heeft u hulp nodig? Dan helpen wij u graag via e-mail, chat of telefonisch. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina.

Kan ik mijn WHOIS gegevens wijzigen?

U kunt de WHOIS gegevens van uw domeinnaam eenvoudig wijzigen via uw Mijn HostingSquad controlepaneel. U wijzigt de WHOIS gegevens door de volgende stappen te volgen: - Log in op uw Mijn HostingSquad controlepaneel - Klik in het menu op Diensten en vervolgens op...

Hoe wijzig ik de nameservers van mijn domeinnaam?

U kunt de nameservers van uw domeinnaam eenvoudig wijzigen via uw Mijn HostingSquad controlepaneel. U wijzigt de nameservers door de volgende stappen te volgen: - Log in op uw Mijn HostingSquad controlepaneel- Klik in het menu op Diensten en vervolgens op Domeinnamen-...

Hoe verhuis ik een domeinnaam naar HostingSquad?

U kunt eenvoudig een domeinnaam naar ons toe verhuizen. U hoeft alleen de domeinnaam te bestellen via https://mijn.hostingsquad.nl/bestellen/. Tijdens het bestelproces vult u de verhuiscode in. Hierna wordt de verhuizing automatisch aangevraagd. Afhankelijk van de...

Hoelang duurt een domeinnaam verhuizing?

Een domeinnaam verhuizing kan tussen de 2 uur tot 14 dagen in beslag nemen afhankelijk van de domeinnaam extensie. Voor een nl ligt de termijn op 2 uur (mits u in het bezit bent van een geldige verhuiscode welke u kunt opvragen bij uw huidige provider). Bij com, net...

Hoe lang duurt een domeinnaam registratie?

Een domeinnaam registratie duurt in vergelijking met een verhuizing vrij kort. Als alles goed is ingesteld zal uw domeinnaam binnen 24 uur actief zijn. Voor de meeste domeinnaam extensies waaronder nl, com, net en org is deze termijn veel korter en zal uw domeinnaam...

Hoe haal ik mijn domeinnaam uit quarantaine?

Als u een eerder opgezegde domeinnaam, nadat deze verlopen is, wilt herstellen dan kunt u contact met ons opnemen. Aan het herstellen van een verlopen domeinnaam zijn zogeheten quarantaine kosten verbonden. Afhankelijk van de domeinnaam extensie zullen wij u een...

Hoe kan ik de verhuiscode opvragen?

U kunt de verhuiscode van uw domeinaam eenvoudig via ons controlepaneel opvragen. Volg de volgende stappen om een verhuiscode op te vragen: - Log in op uw Mijn HostingSquad account- Klik in het menu op Diensten en vervolgens op Domeinnamen- Selecteer aan de...