Hoe kunnen wij helpen?
Categorieën
< Alle onderwerpen

Hoe kan ik een resellerwebhosting pakket in gebruik nemen?

Het in gebruik nemen van een Reseller Webhosting pakket verloopt anders dan van een Standaard of WordPress Webhosting pakket. Bij een resellerpakket moeten er eerst 1 of meerdere pakketten aangemaakt worden waarin de specificaties worden vastgelegd. Wanneer er vervolgens een account voor een website aangemaakt wordt dan kan één van deze pakketten gekozen worden. Hoe u de pakketten en accounts aanmaakt leggen wij u graag uit:

Pakket aanmaken

1) Log in op het DirectAdmin account van het resellerpakket.

2) Klik op Account Manager en vervolgens op Manage User Packages.

3) Klik bovenin op Add package

4) Vul de specificaties van het pakket dat u wilt aanmaken in

5) Vul bij Package name de naam van het betreffende pakket in en klik op save 


Account aanmaken

Er is minimaal 1 package nodig in het resellerpakket voordat er een account aangemaakt kan worden. Om een account aan te maken kunt u de volgende stappen doorlopen:

1) Klik in DirectAdmin op Account manager en vervolgens op Add user

2) Vul de gebruikersnaam, het wachtwoord, het e-mailadres en de domeinnaamin. Hierna selecteert u het pakket dat u in bovenstaande stappen heeft aangemaakt en klikt u op Submit

Het account is nu aangemaakt, wanneer er ingelogd wordt op dit account dan kunnen de website bestanden, FTP accounts, e-mailadressen en databases beheerd worden.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem dan contact met ons op per e-mail of via de chatknop rechtsonder op deze pagina.

Inhoudsopgave