HostingSquad geeft bij alle Webhosting en SquadVPS pakketten 2 maanden Niet-tevreden-geld-terug garantie. Dit betekent dat alle abonnementskosten voor het afgenomen pakket worden teruggestort wanneer de klant aangeeft niet tevreden te zijn over het afgenomen pakket.

Het is niet noodzakelijk om een reden op te geven om gebruik te kunnen maken van deze garantie.

Er zijn een klein aantal voorwaarden voor de 2 maanden niet-tevreden-geld-terug garantie:

  • Het abonnement mag maximaal 2 maanden geleden afgesloten zijn
  • De garantie is niet van toepassing op upgrades of uitbreidingen van bestaande pakketten
  • Per dienst (WordPress Webhosting, Standaard Webhosting of SquadVPS) kan er per klant 1 keer gebruikgemaakt worden van de garantie. Indien er meerdere pakketten van dezelfde dienst worden afgenomen dan kan voor maar 1 pakket de garantie worden toegepast.
  • Indien de bestelling betaald is met Paypal of creditcard zal de terugbetaling 3 maanden na ontvangst van de betaling plaatsvinden
  • Er kan geen aanspraak gemaakt worden op de niet-tevreden-geld-terug garantie wanneer een pakket is misbruikt voor bijvoorbeeld het uitvoeren van aanvallen, het verzenden van spam of andere vormen van misbruik

De 2 maanden Niet-tevreden-geld-terug-garantie is van toepassing op al onze Standaard Webhosting pakketten, de WordPress Webhosting pakketten en de SquadVPS pakketten.