Waarom webdesigners voor HostingSquad kiezen

19-06-2019

Steeds meer Webdesigners kiezen voor de hosting en service van HostingSquad. Vanwege de betrouwbaarheid van onze diensten, onze helpdesk die altijd voor onze klanten klaarstaat en de betrokkenheid van onze medewerkers is HostingSquad een goede partner voor veel Webdesigners.

 

Beheer

Met de Reseller webhosting pakketten of de Managed SquadVPS pakketten kunnen webdesigners zelf webhosting pakketten aanmaken, beheren en aanpassen. Hierdoor kunnen pakketten voor ieder type klant worden samengesteld en hebben webdesigners alle vrijheid om de pakketten op maat te leveren. Naast het beheer van de pakketten heeft de webdesigner ook inzicht in de statistieken van de aangemaakte pakketten. Zo kunnen pakketten welke tegen de limiet aanlopen vergroot worden, of te grote pakketten verkleind worden.

 

Ondersteuning en advies

HostingSquad ondersteunt webdesginers bij vragen of problemen. Wanneer een website niet zo functioneert als verwacht dan helpen wij u graag met het oplossen van deze problemen. Wij kijken met u mee in de error logs, helpen met het testen van oplossingen en geven advies bij vragen over hostingpakketten.

Ook wanneer zich een probleem voordoet bij een klant van de webdesigner dan helpen wij graag om dit probleem op te lossen.

 

Managed SquadVPS

Wanneer een webdesigner een managed SquadVPS bij ons afneemt dan optimaliseren wij de server zodat de ontwikkelde websites optimaal draaien. Ook wanneer de webdesigner gebruik wil maken van bepaalde PHP versies of PHP modules dan installeren wij deze kosteloos. Heeft u een vraag over alle mogelijkheden van een SquadVPS voor een webdesigner? Neem dan contact met ons op.

 

Managed Webhosting

Bent u als webdesigner druk met het ontwikkelen van websites voor u klanten en heeft u daardoor geen tijd voor het onderhouden en beveiligen van de websites van andere klanten? Kijk dan eens naar de Managed Webhosting pakketten van HostingSquad. Met de Managed Webhosting pakketten onderhouden wij de website, monitoren deze 24/7 op problemen en informeren u direct zodra er een probleem ontstaat. Wanneer u voor uw klanten een Managed Webhosting pakket afsluit dan kunt u zich volledig richten op het ontwikkelen van nieuwe websites zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud en de beveiliging van de websites van andere klanten.

 

Eerlijke prijzen:

Door onze eerlijke prijzen hebben webdesigners genoeg ruimte om hun eigen marge op de HostingSquad producten te leggen. Wij begrijpen dat u niet gratis kunt werken dus hebben wij onze prijzen zo samengesteld dat webdesigners een eerlijke marge over kunnen houden aan onze pakketten.
 
Heeft u nog vragen over de de mogelijkheden van onze diensten voor webdesigners? Neem dan contact met ons op!