Managed Webhosting

Heeft u een website of gaat u een website ontwikkelen waarbij optimale bereikbaarheid van groot belang is? Of wilt u zich volledig richten op uw website en geen zorgen hebben over onderhoud, instellingen en overige zaken? Dan is Managed Hosting van HostingSquad precies wat u zoekt. Wij bieden Managed Webhosting in 2 varianten aan: Managed Standaard, als uitbreiding op de Standaard Webhosting pakketten en Managed WordPress voor eigenaren van een WordPress website. 

Tarieven

Buiten bovenstaande pakketten bieden wij ook eenmalige ondersteuning aan

Ondersteuning bij Standaard Webhosting

 

  • SSL certificaat installeren + website omzetten naar HTTPS/SSL: € 60,00
  • Oplossen van PHP/HTML fouten: € 15,00 per 15 minuten (minimaal 30 minuten)
  • Wijzigingen aan website: € 15,00 per 15 minuten (minimaal 60 minuten)
  • Onderzoek naar performance problemen + rapportage: € 65,00

 

Ondersteuning bij WordPress Hosting

 

  • SSL certificaat installeren + website omzetten naar HTTPS/SSL: gratis
  • Hulp bij problemen met WordPress installatie of plugin’s € 15,00 per 15 minuten
  • WordPress + Plugins updaten: € 5,00 per update
  • Wijzigingen aan WordPress pagina’s of berichten: € 15,00 per kwartier (Bij managed WordPress ++ € 10,00 per kwartier)
  • Caching instellen en optimaliseren: € 30,00
  • Onderzoek naar performance problemen + rapportage: € 65,00

Waarom HostingSquad Webhosting

 

Bij HostingSquad is Webhosting meer dan alleen een dienst welke wij leveren. Wij begrijpen dat onze Webhosting diensten ervoor zorgen dat vele zakelijke en persoonlijke websites voor miljoenen bezoekers bereikbaar zijn.

Iedere website is uniek en heeft zijn eigen verhaal maar voor ons zijn ze allemaal even belangrijk, elke website die bij ons gehost is moet altijd snel en betrouwbaar voor iedereen te bereiken zijn. Daarom werken wij continue aan het verbeteren en optimaliseren van onze Webhosting diensten. Zodat uw website, ongeacht of deze klein of groot is, voor de hele wereld te bereiken is.

Bekijk onze Webhosting pakketten via onderstaande link of neem eens contact met ons op zodat wij samen met u kunnen kijken wat voor uw website de beste hosting oplossing is.

 

Website Monitoring


Bij onze Managed pakketten leveren wij 24/7 website monitoring, voor veel websites is dit een belangrijke en interessante dienst. Wij monitoren onze Hosting platformen uiteraard 24/7 op problemen maar dat onze hosting diensten goed werken hoeft helaas niet altijd te betekenen dat uw website ook goed werkt. 

Ondanks onze virus- en problemen-scanner kan uw website door hackers, achterlopend onderhoud, problemen in website-software en externe aanvallen toch onbereikbaar raken of problemen vertonen. 

Daarom monitoren wij bij onze Managed webhosting pakketten niet alleen onze Hosting-platformen maar ook uw website. Iedere minuut worden er een aantal pagina’s van uw website bezocht door 25 verschillende servers vanaf 15 verschillende locaties wereldwijd. Zo weten wij zeker dat uw website goed werkt en snel en betrouwbaar te bereiken is.