Over HostingSquad


HostingSquad levert al ruim 15 jaar online diensten aan veel verschillende klanten, van particulieren met een informatieve website tot multinationals met grote webshops. HostingSquad is volledig onafhankelijk en zelfstandig. HostingSquad is geen onderdeel van een groep bedrijven of investeringsfonds. Wij zijn ook niet afhankelijk van (externe) investeerders. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij ons snel aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen of wensen van klanten.

Sinds de oprichting heeft het HostingSquad team zich gericht op kwaliteit, bereikbaarheid en service. Wij durven te beweren dat onze support een van de beste in Nederland en daarbuiten is. Iedere dag werken wij hard aan het optimaliseren van onze dienstverlening en hosting-platformen. Wij werken constant aan het verbeteren van ons controlepaneel en het testen van nieuwe software en systemen. Door deze continue inzet zijn onze diensten en support van zeer hoge kwaliteit.

Onze support

 

Uiteraard is de kwaliteit van onze diensten het allerbelangrijkste maar support krijgt net zoveel aandacht. Wij vinden dat u optimaal gebruik moet kunnen maken van onze diensten en daarvoor is goede support van groot belang.

Onze support gaat verder dan het beantwoorden van uw vragen met standaard antwoorden. Iedere support vraag krijgt persoonlijke aandacht. Als u er zelf een keer niet uit komt dan helpen wij u graag een handje.

Graag nodigen wij u uit om eens kennis te maken met onze support afdeling via chat, mail, telefonisch of via WhatsApp.

Onze visie

 

Producten leveren waarmee onze klanten ongeremd kunnen groeien waarbij wij de allerbeste ondersteuning leveren. Dat is het doel waar HostingSquad al ruim 15 jaar dagelijks hard aan werkt. Doordat wij complexe zaken eenvoudig en betrouwbaar maken in beheer en gebruik zijn wij de ideale partner zijn voor wie zich online wil ontwikkelen.

Wij richten ons altijd op duurzame relaties, of het nu gaat om onze klanten of leveranciers. Hierdoor ontstaat een samenwerking waarin wij blind kunnen vertrouwen op onze leveranciers en onze klanten op ons. 

Online dienstverlening gaat bij HostingSquad verder dan alleen de continuïteit en stabiliteit van onze producten. Keer op keer is onze ultieme ambitie het verzorgen van een online omgeving welke perfect aansluit bij de eisen van onze klanten en waarbij uitstekende support vanzelfsprekend is.

Wilt u meer weten over HostingSquad? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wie zijn onze klanten

HostingSquad levert hostingdiensten aan vele verschillende klanten, van particulieren tot multinationals. Een greep uit onze klanten: