WordPress VPS

20-10-2022

Wij kunnen ook werkzaamheden aan uw website voor u uitvoeren

Op zoek naar de ideale oplossing om WordPress of WooCommerce websites op een snel en geoptimaliseerd platform te hosten? Dan kunt u vanaf nu gebruikmaken van onze WordPress VPS pakketten.

De WordPress SquadVPS pakketten

De WordPress SquadVPS pakketten zijn volledig samengesteld en geoptimaliseerd om (grote) WordPress en/of WooCommerce websites op een snelle, veilige en betrouwbare manier te hosten. Doordat de pakketten voorzien zijn van LiteSpeed Enterprise Webserver, CPGuard en Installatron zijn deze zeer compleet tegen een voordelige pakketprijs.

LiteSpeed Enterprise webserver

De WordPress SquadVPS pakketten worden geleverd met de LiteSpeed Enterprise webserver. Deze webserver laad websites in combinatie met de LiteSpeed caching plugin tot 48 keer sneller dan Apache of Nginx webservers. Hierdoor laad een WordPress of WooCommerce website ook bij veel bezoekers nog snel.

CPGuard

CPGuard is een uitbreiding op de standaar beveiliging van een VPS. Doordat CPGuard aanvragen aan de webserver actief controleert kunnen veel aanvallen in een vroegtijdig stadium worden afgeslagen. Hierdoor merken bezoekers niet dat uw website wordt aangevallen. Ook het controleren op virussen en lekken verzorgt CPGuard zodat een WordPress website altijd goed beveiligd is.

Installatron

Met Installatron kan WordPress zeer eenvoudig geïnstalleerd en beheerd worden. Ook kan er met de staging functionaliteit eenvoudig een staging website opgezet worden voor het testen van wijzigingen of uitbreidingen voordat deze op een live website doorgevoerd worden.

Zeer compleet

De WordPress SquadVPS pakketten zijn zeer compleet zodat eigenaren van WordPress websites zich geen zorgen hoeven te maken over installatie, beveiliging, backups, monitoring, onderhoud en optimalisatie van de VPS. Al deze zaken zijn standaard inbegrepen bij de VPS pakketten.

U kunt de WordPress SquadVPS pakketten hier vinden.