Website Services

22-12-2021

Wij kunnen ook werkzaamheden aan uw website voor u uitvoeren

Naast het hosten van websites bieden wij ook diensten aan op website-niveau. Wij kunnen uw WordPress website bijvoorbeeld weer werkend maken wanneer deze een probleem bevat, de website updaten, checken en optimaliseren. Daarnaast kunnen we de website overzetten op een andere domeinnaam of aanpassingen aan WordPress websites doorvoeren. Ook voor niet-WordPress websites bieden wij hulp bij fouten of optimaliseren van de website. U kunt de website services hier vinden. 

WordPress Reparatie Service

Door het toenemende aantal plugin’s, thema’s en functies binnen WordPress is de kans op problemen ook steeds groter. Door conflicten tussen de plugin’s onderling of tussen de plugin’s en het gebruikte thema kan de website de foutmelding “Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op je website” of “There has been a critical error on your website” getoond worden. Ook kunnen dergelijke problemen ertoe leiden dat bepaalde functies van uw website niet goed meer werken.

Wij kunnen deze problemen onderzoeken en voor u oplossen, hiervoor hanteren wij een vast tarief en mocht het ons niet lukken dan betaalt u uiteraard niets.

WordPress Website Check & Update

Heeft uw WordPress website problemen of lukt het niet om deze te updaten? Dan kunt u dit door ons laten doen, wij controleren hierbij uw gehele website en zorgen dat deze weer volledig geupdatet, snel en veilig is.

WordPress Domeinnaam Wijzigen

Wanneer u uw WordPress website wilt overzetten op een andere domeinnaam dan kan dit tot veel problemen leiden. Vaak komt dit doordat de domeinnaam op meerdere plaatsen in de database of bestanden is vastgelegd. Wij kunnen deze problemen voorkomen en de domeinnaam van uw WordPress snel en zonder downtime wijzigen.

WordPress Website Aanpassen

Heeft u geen tijd voor het wijzigen van afbeeldingen, teksten of de indeling van uw WordPress website? Dan kunt u dit aan ons uitbesteden. U geeft door wat er gewijzigd moet worden en wij regelen dit voor u.

Website error analyse

Wanneer u een niet-WordPress website heeft en deze geeft een foutmelding of werkt niet goed dan kunnen wij dit ook voor u onderzoeken. Nadat wij het onderzoek hebben afgerond ontvangt u van ons een analyse over het probleem en mogelijke oplossingen om ervoor te zorgen dat uw website weer goed werkt.

Website snelheids analyse

Wanneer uw website langzaam laad dan kan dit leiden tot een lagere positionering in zoekmachines en bezoekers welke voortijdig uw website weer verlaten. Wij kunnen analyseren waarom uw website langzaam laad en adviezen geven hoe dit op te lossen is.

Website services

U kunt onze Website Services hier vinden en direct aanvragen.

Heeft u nog vragen over onze Website Services? Neem dan contact met ons op!