Klant van de maand: Salt Clinic

01-09-2019

Iedere maand interviewen wij een van onze klanten over hun bedrijf en hun website. Deze maand hebben wij Angela Mennea van Salt Clinic uit Gouda geïnterviewd.

Salt Clinic neemt bij HostingSquad een WordPress webhosting pakket af, uitgebreid met een Managed WordPress+ pakket. Dit omdat Angela het belangrijk vindt dat haar website altijd goed en snel bereikbaar is. Omdat zij zich graag richt op de verzorging van haar klanten onderhouden wij haar website en helpen wij bij het doorvoeren van aanpassingen.

Wij hebben Angela een aantal vragen gesteld over haar bedrijf en het belang van haar website:

Hoe lang bestaat Salt Clinic?
Salt Clinic bestaat inmiddels iets meer dan een jaar. Eind april 2018 zijn we geopend

Wat zijn de klanten of bezoekers van Salt Clinic?
De mensen die bij mij komen zijn erg verschillend, van jong tot oud. Sommige komen voor longaandoeningen, hebben last van bijvoorbeeld COPD of astma. Anderen hebben weer huidproblemen zoals psoriasis of eczeem. Maar in deze periode komen er ook veel mensen met allergieën zoals hooikoorts. Er zijn ook klanten die alleen voor de ontspanning komen. Een uurtje totale rust in de zoutkamer.

Wat voor website heeft Salt Clinic?
Ik heb een informatieve website, waar mensen alle nodige informatie over halotherapie kunnen vinden en mij eventueel een bericht kunnen sturen voor overige informatie of om een afspraak te maken.

Hoe lang is Salt Clinic al klant?
Ik ben al sinds het begin van mijn onderneming klant van Hostingsquad.

Waarom heeft u voor HostingSquad gekozen?
De combinatie van betrouwbare webhosting geoptimaliseerd voor WordPress en een pakket waarbij mijn website wordt gecontroleerd en onderhouden sprak mij erg aan.

Maakt u weleens gebruik van de helpdesk en waarvoor?
Ja, voor het instellen en configureren van e-mail adressen. Omdat ik weinig ervaring hiermee heb stelt HostingSquad deze  voor mij in.

Zou u HostingSquad aanraden aan andere ondernemers?
Ik kan hostingsquad zeker aanraden, ze lossen problemen snel op en als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar om een antwoord te geven.

Wat zou er beter kunnen?
Ik raad ze aan om gewoon zo door te gaan!

 

Wilt u meer informatie over wat een zoutkamer precies is en waarom u Salt Clinic een keer zou moeten bezoeken? Kijk dan op de website: https://www.saltclinic.nl/