Het verschil tussen Standaard webhosting en WordPress Webhosting

09-01-2020

Wij bieden Standaard Webhosting en WordPress Webhosting pakketten aan. Het grote verschil tussen deze pakketten is de specifieke optimalisatie van de WordPress Webhosting pakketten voor WordPress Websites. Doordat een groot gedeelte van onze klanten gebruik maakt van WordPress hebben wij hiervoor een speciaal hosting platform ontwikkeld.  

Standaard Webhosting

Onze Standaard Webhosting pakketten zijn geschikt voor het hosten van vrijwel alle soorten websites. Ook WordPress websites werken zonder problemen op onze Standaard Webhosting pakketten. De configuratie van de Standaard Webhosting pakketten is zo universeel mogelijk zonder in te leveren op veiligheid en snelheid. De pakketten zijn samengesteld op basis van de capaciteit die door de meeste websites gebruikt wordt.   

WordPress Webhosting

Omdat een groot deel van onze klanten gebruik maakt van WordPress voor het ontwikkelen en beheer van websites hebben wij WordPress Webhosting ontwikkeld. Tijdens deze ontwikkeling hebben wij vele serverconfiguraties getest in combinatie met diverse WordPress websites, de meest optimale configuratie gebruiken wij op het WordPress Webhosting platform. Zo heeft onder andere de database server een speciale configuratie, draait het platform op LiteSpeed WebServer Enterprise en is de PHP configuratie geoptimaliseerd voor WordPress. Daarna hebben wij de pakketten samengesteld, omdat WordPress websites veel sneller laden met behulp van caching zijn de pakketten voorzien van veel geheugen. Door deze speciale configuratie is het mogelijk dat websites welke geen gebruik maken van WordPress niet optimaal werken op dit platform.  

Het verschil tussen Standaard Webhosting en WordPress Webhosting

Het grote verschil tussen Standaard en WordPress Webhosting is de optimalisatie van de WordPress Webhosting pakketen voor WordPress. Dit betekend niet dat WordPress niet op de Standaard Webhosting pakketten werkt maar het werkt beter en sneller op de WordPress Webhosting pakketten. Daarnaast zijn de WordPress Webhosting pakketten voorzien van meer geheugen. Vooral wanneer er gebruik wordt gemaakt van zware plugin’s zoals Woocommerce dan is meer geheugen noodzakelijk. Voor websites gemaakt zonder CMS of met een lichter CMS zoals Typo3 is dit niet noodzakelijk en dan voldoen de Standaard Webhosting pakketten ook.  

Testen

Het is mogelijk om zowel de Standaard Webhosting als de WordPress Webhosting pakketten 2 maanden te testen. Hiervoor schaft u via onze website het pakket dat u wilt testen aan, indien dit niet bevalt dan stuurt u ons een mailtje dat u niet tevreden bent en wij storten direct alle gemaakte kosten terug. Zo kunt u de pakketten zonder risico uitproberen.  

Kiezen

Heeft u een website en weet u niet goed welk pakket geschikt is voor de hosting hiervan of wilt u een website maken en weet u niet zeker met welk pakket u het beste kunt starten? Neem dan even contact met ons op en wij adviseren u direct over de best passende oplossing.

Heeft u nog vragen over onze WordPress webhosting pakketten en het verschil met de Standaard Webhosting pakketten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.