Nieuwe website

27-05-2024

Met gepaste trots kondigen we de lancering van onze nieuwe website aan. Deze is niet alleen uitgebreider en duidelijker, maar reflecteert ook beter onze visie, het niveau van onze service en ons productaanbod.

Samen met de nieuwe website hebben we enkele van onze diensten verbeterd, zoals de mogelijkheid om Standaard VPS pakketten te upgraden met extra CPU cores, geheugen en opslagruimte. De WordPress VPS pakketten kunnen nu uitgebreid worden naar een onbeperkt aantal websites. Daarnaast hebben we onze SLA-pakketten herzien.

Onze toewijding aan betaalbaarheid blijft onveranderd; ondanks prijsverhogingen van onze leveranciers, handhaven we onze huidige prijsstructuur. In de loop van het jaar verwachten wij verdere verbeteringen aan zowel de website als het controlepaneel te introduceren. Heeft u vragen over de nieuwe verbeteringen of onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.