HostingSquad logo verticaal

Meer bezoekers en omzet met een razendsnelle Managed WordPress VPS

Tot 31-12-2022 met ontzettend hoge korting

Deze actie loopt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Maak de beste start voor uw onderneming in 2023 met een supersnelle WordPress website of webshop.

Een snellere website zorgt voor meer bezoekers die ook nog langer op uw website blijven. Daarnaast plaatsen zoekmachines websites die sneller laden hoger in de zoekresultaten.

Voor iedere seconde dat uw website langer dan 3 seconden laad verlaat circa 10% van de bezoekers uw website direct. Dit betekent dat wanneer een website 5 een laadtijd van 6 seconden heeft dat 30% van de bezoekers direct de website weer verlaat zonder deze te bekijken.

Voorkom Verlies van Bezoekers en Omzet met de Juiste Server voor uw WordPress Website of Webshop

Alles wat u nodig heeft voor uw website in 1 pakket

De WordPress Virtual Private Server pakketten bevatten alles wat u nodig heeft om uw website snel, veilig en op maat te hosten. De pakketten bevatten een server met razendsnelle CPU cores, veel geheugen, SSD opslag en veel dataverkeer die helemaal op maat geconfigureerd is. Daarnaast zijn de pakketten voorzien van een Dedicated IP-adres, Directadmin voor eenvoudig serverbeheer, LiteSpeed Enterprise webserver voor de allerhoogste snelheid, CPGuard voor de beste beveiliging, Installatron voor het beheer van WordPress, onze verhuis- en optimalisatieservice en management op maat voor installatie, beveiliging en onderhoud van de server.

Enorme waarde voor een lage prijs

Een groot voordeel van onze pakketten is dat u voor een lage prijs een groot aantal uitbreidingen krijgt. Wanneer u alles los zou bestellen dan zou u de volgende prijzen betalen:

  • SquadVPS pakket: vanaf € 55,00 per maand
  • LiteSpeed Enterprise Webserver: vanaf € 30,00 per maand
  • CPGuard beveiliging: € 15,00 per maand
  • Installatron: € 12,50 per maand

  • Totaal: € 112,50 per maand

 

Wanneer u een WordPress SquadVPS pakket afneemt dan betaalt u voor bovenstaande slechts € 95,00 per maand, een permanente korting van 16%.

De eerste 3 maanden 50% extra korting wanneer u nu bestelt

We willen u graag helpen met een goede start van 2023 en daarom geven wij nu de eerste 3 maanden 50% extra korting op de WordPress SquadVPS pakketten wanneer deze voor 31-12-2023 besteld worden. 

Zo kunt u de VPS reeds in gebruik nemen, alle voordelen in snelheid, bezoekers en omzet ervaren voor de helft van de prijs.

Om gebruik te maken van deze aanbieding vult u bij het bestellen de kortingscode goedestart2023 in.

HostingSquad
Plantagebaan 29 4724CG Wouw
Info@HostingSquad.nl
KVK: 24408946