Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Verhuisservice

Als u niet tevreden bent met uw huidige provider of als u om een andere reden graag naar ons wilt overstappen maar opziet tegen de verhuizing van uw website en instellingen dan kunnen wij u hier bij helpen. Voor een vast bedrag van € 34,95 verhuizen wij uw website. Dit bedrag geldt voor de meeste websites, maar voor complexere websites kan een hoger bedrag gelden.

Bij het bestellen van een Linux of reseller webhosting pakket kunt u de optie "Verhuisservice" aanvinken. Wij nemen nadat wij uw betaling hebben ontvangen contact met u op zodat wij het verhuisproces voor u in gang kunnen zetten.

Als u vooraf wilt weten of uw website geschikt is voor de "Verhuisservice", stuur dan de inloggegevens van uw huidige webhosting pakket naar ons op. Wij zullen deze gegevens zeer zorgvuldig behandelen. Na ontvangst van uw gegevens kijken wij of uw website geschikt is voor deze service.

Mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij u een vrijblijvende prijsopgave sturen met daarop de kosten voor het verhuizen van uw website. Voor meer informatie over onze "Verhuisservice" kunt u uiteraard te alle tijden contact met ons opnemen, wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.