Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Installatieservice

Als u eerder een software pakket op het internet heeft gekocht maar niet de technische kennis heeft om deze te installeren dan kunnen wij dit voor u doen. Voor de meest gebruikelijke software vragen wij een eenmalig tarief van € 49,95. Als u wilt dat wij een complexer software pakket installeren of als u wilt dat wij wijzigingen aanbrengen dan geldt een tarief van € 25,- p/half uur.

Als u vooraf wilt weten hoeveel het kost om het door u aangekochte of gedownloade script te installeren of als u gebruik wilt maken van de "Installatieservice" dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen het software pakket bekijken en u een vrijblijvende prijsopgave terugsturen. In 90% van de gevallen is het hierboven vaste tarief afdoende.

De "Installatieservice" is alleen bedoeld voor het installeren van software. Wij bouwen geen websites en voeren ook geen verregaande wijzigingen uit aan software pakketten welke u eerder bij een webdesigner of programmeur heeft laten ontwikkelen. Voorzie ons van zoveel mogelijk details zodat wij u een gerichte prijsopgave kunnen toesturen.