Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Managed

Al onze Virtual Private Servers worden standaard door ons beheerd. Dit betekent dat wij de server gebruikskaar aan u opleveren en zorgen voor het onderhoud van uw software en de beveiliging van uw server. Standaard handhaven wij een gegarandeerde netwerk en server up-time van 99.9%. Tijdens kantooruren is de reactietijd 1 uur en buiten kantooruren 3 uur.

Uw server wordt door ons monitoring platform 24 uur per dag in de gaten gehouden, dagelijks gebackupt naar een extern back-up platform en maandelijks onderhouden. De server wordt standaard geleverd met het DirectAdmin controlepaneel, redundant opgestelde nameservers (op basis van een domeinnaam naar keuze) en een softwarematige firewall. Wanneer u een ander controlepaneel of eigen nameservers wilt gebruiken dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Als u de behoefte heeft aan een afwijkende reactietijd of een hogere server up-time dan kunt u contact met ons opnemen. Vertel ons precies wat uw behoeften zijn, wij zorgen er dan voor dat wij een service pakket voor u samenstellen welke hier geheel op aansluit. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave.