Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Over HSQD

HostingSquad is service gerichte aanbieder van onder andere domeinnamen, webhosting pakketten, Virtual Private Servers en colocatie producten. Met jarenlange ervaring in de hostingbranche zijn wij de partner voor u. Onze producten zijn betaalbaar, eerlijk en duidelijk. Wij houden niet van misleidende of tijdelijke aanbiedingen, alle op onze website genoemde prijzen gelden zolang het gekozen product wordt afgenomen en worden niet na een bepaalde periode verhoogd. We zijn continu bezig met het verder verbeteren en verfijnen van ons aanbod. Dit doen wij op basis van de feedback welke wij regelmatig van onze klanten ontvangen.

Door ons controlepaneel heeft u als klant vele opties om de eerder bestelde producten eenvoudig te beheren. Zo kunt u eerder bestelde domeinnamen zelf beheren, inloggegevens van uw webhosting pakket eenvoudig resetten, heeft u complete controle over uw servers en kunt u als colocatie klant zelfstandig datacenter toegang aanvragen. Wij geven u zoveel mogelijk hulpmiddelen om zelf aan de slag te kunnen gaan.

Als u er zelf toch niet uitkomt kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar, kunt u ons 24 uur per dag mailen en kunt u regelmatig met behulp van een chatfunctie via de website direct met uw vragen terecht bij een van onze medewerkers. Wij houden van korte lijntjes, duidelijke antwoorden en schromen niet om met u mee te denken als u met een probleem of vraag zit waar u zelf niet uitkomt.

Wilt u zelf onze klantervaring meemaken? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken. Onze medewerkers helpen u graag en zullen al uw vragen deskundig, in simpele termen en doelgericht beantwoorden. Tot slot zijn wij in het geval van een calamiteit 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via een speciaal telefoonnummer. Zo bent u verzekerd van ondersteuning wanneer u dit nodig heeft, bij ons geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij hopen binnenkort met u kennis te mogen maken.