Onbezorgd op vakantie met de vakantieservice

31-05-2022

Wij kunnen ook werkzaamheden aan uw website voor u uitvoeren

Gaat u op vakantie en wilt u zich geen zorgen maken over de bereikbaarheid en werking van uw website(s)? Maak dan gebruik van onze vakantieservice. 

De vakantieservice

Wanneer u gebruikmaakt van de vakantieservice dan houden wij uw website 24/7 in de gaten, ontstaat er onverhoopt een probleem dan lossen wij dit zo snel mogelijk op. Daarnaast stellen wij, indien gewenst, uw Out of Office bericht in voor uw e-mail. Door gebruik te maken van de vakantieservice kunt u onbezorgd op vakantie gaan. 

 

24/7 controle

Wij controleren de bereikbaarheid en werking van uw website 24/7 via 25 wereldwijd verspreide monitoring servers indien u gebruikmaakt van de vakantieservice. Wanneer er een probleem ontstaat op uw website dan wordt dit direct gedetecteerd en wij worden op de hoogte gesteld zodat wij dit kunnen oplossen. Problemen met uw website kunnen bijvoorbeeld ontstaan als gevolg van aanvallen op uw website, updates die niet compatible zijn, veiligheidslekken in gebruikte software of doordat uw account vol is gelopen.

 

Kosten

De kosten voor de vakantieservice bedragen € 15,00 per website per week. Neemt u een WordPress webhosting pakket af? Dan is de vakantieservice voor 1 website de eerste week gratis.

De vakantieservice aanvragen

Wilt u gebruikmaken van de vakantieservice? Dan kunt u onderstaand formulier invullen en wij nemen contact met u op om de vakantieservice voor u in te stellen.

 

8 + 13 =