Microsoft 365 Diensten nu ook via onze website te bestellen

07-12-2021

WordPress Staging

HostingSquad is al enkele jaren Microsoft Partner en vele klanten namen al Microsoft 365 diensten af via HostingSquad. Vanaf heden kunnen deze diensten ook via onze website besteld worden. U kunt de pakketten hier vinden.

Voordelen Microsoft 365 diensten

De Microsoft 365 diensten hebben een aantal voordelen ten opzichte van de mail service welke wij bij de webhosting pakketten leveren. Zo worden naast de e-mail ook contactpersonen en agenda’s gesynchroniseerd naar alle apparaten waarop het account is ingesteld. Daarnaast bieden de Microsoft 365 pakketten welke wij aanbieden allemaal 50GB aan e-mail opslag.

Exchange Online 1

Het Exchange Online 1 pakket is geschikt voor het opslaan en sychroniseren van maximaal 50GB e-mail. Ook worden de contactpersonen, agenda’s en notities gesynchroniseerd. Daarnaast kan er gebruikgemaakt worden van de Outlook Webmail applicatie. Dit pakket is vooral geschikt voor gebruikers welke al Office applicaties in gebruik hebben of een andere e-mail client gebruiken en ook contactpersonen, agenda en notities willen synchroniseren.

Microsoft 365 Business Basic

Microsoft 365 Business Basic bevat alle functies van Exchange Online 1 plus 1TB aan Cloudopslag via OneDrive en de webapplicaties van Word, Excel, Outlook, Teams, Onedrive en Powerpoint. Dit pakket is geschikt voor gebruikers welke de Office applicaties op hun mobiele device of in een webbrowser willen gebruiken.  

Microsoft 365 Business Standard

Het Microsoft 365 Business Standard pakket bevat alle functies van Microsoft 365 Business Basic plus de desktopapplicaties (Word, Excel, Outlook, Teams, Onedrive, Powerpoint, Access en Publisher). Gebruikers hebben zo altijd de beschikking over de laatste versie van  deze applicaties en kunnen deze per account op maximaal 5 verschillende apparaten installeren.

Bestellen en installeren

U kunt de Microsoft 365 pakketten bestellen via: https://www.hostingsquad.nl/microsoft-365-diensten/ Na bestelling maken wij de accounts voor u aan en verzorgen wij de installatie en koppeling aan uw domeinnaam. Wanneer er e-mail overgezet moet worden vanaf bestaande accounts dan regelen wij dat ook voor u.

Heeft u nog vragen over onze Microsoft 365 diensten? Neem dan contact met ons op!