Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Webhosting of Managed VPS?

Wanneer kiest u voor een Managed VPS en wanneer voor een Webhosting pakket?

Een Webhosting pakket is voor het overgrote deel van de websites een prima keuze, wanneer rekening wordt gehouden met hoe groot de website is en het aantal bezoekers dat de website zal bezoeken bij de keuze van een webhosting pakket dan zullen veel websites zonder problemen vlot draaien op een webhosting pakket.

Wanneer kiest u dan voor een VPS pakket? Een VPS is vooral een goede keuze bij grote websites met grote aantallen bezoekers of wanneer u een server nodig heeft met speciale configuraties. Een voorbeeld van een website welke beter op een VPS kan draaien is een webwinkel of groot blog. Ook wanneer u een groot aantal websites (meer dan 25) of een speciale applicatie wilt hosten is een VPS vaak een interessante optie.

Ondanks dat alle websites op ons webhosting platform allemaal in hun eigen container draaien kan uw website bij een aanval of groot probleem met een andere website toch een storing ondervinden. Met een VPS pakket heeft u echt een eigen server welke een eigen IP-adres heeft en volledig gescheiden is van alle andere gebruikers. Is het dus van groot belang dat uw website altijd bereikbaar is dan is VPS ook de betere keuze.

Al onze VPS pakketten zijn managed wat inhoud dat u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid, onderhoud en updates aan de server. Hierdoor kunt u zich volledig richten op wat voor u het belangrijkste is: Uw Website.

Mocht u twijfelen wat voor uw website of applicatie de beste oplossing is? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via chat, mail of telefonisch, in overleg kunnen wij u dan een uitgebreid advies geven wat toegespitst is op uw website, applicatie of situatie.


Geplaatst op 05-07-2017