Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Waarom zijn jullie goedkoper?!

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom onze prijzen (veel) lager liggen dan de prijzen van onze concurrenten, of onze dienstverlening dan net zo betrouwbaar is en of er geen verborgen kosten zijn.

Onze prijzen liggen inderdaad lager dan de gemiddelde prijzen voor de aangeboden pakketten, dit is voor een deel te verklaren door het feit dat wij in verhouding zeer groot inkopen. Van oorsprong is HostingSquad een zakelijke hoster en wij hebben dan ook een aantal zakelijke klanten welke grote pakketten bij ons afnemen, door efficiƫnte inkoop is er altijd meer dan genoeg ruimte op onze platformen om naast deze grote pakketten nog ruimte over te houden voor kleinere pakketten. Daarnaast zijn wij druk bezig om naamsbekendheid en een groter klantenbestand te creƫren door onze prijzen laag te houden en optimale service te bieden.

Bovenstaande verklaart ook direct het tweede gedeelte van de vraag, onze diensten zijn zeer betrouwbaar aangezien grote zakelijke klanten gebruik maken van exact dezelfde hosting of VPS platformen. Voor deze klanten is uptime, snelheid en betrouwbaarheid van groot belang, als gevolg hiervan kunnen kleinere klanten gebruik maken van exact dezelfde voordelen tegen een interessante prijs. Ook de service en ondersteuning is voor al onze klanten gelijk, wij maken geen onderscheid tussen een particulier die een enkele website bij ons onderbrengt en een een grote zakelijke klant welke meerdere servers afneemt, iedereen krijgt dezelfde behandeling.

Bij HostingSquad hebben wij een hekel aan verborgen kosten, eenmalige kortingen die na een jaar verlopen en onduidelijke prijzen. Daarom staan al onze prijzen duidelijk op onze website, zijn er geen prijsverhogingen na een aantal maanden of jaren en hebben wij geen aanbiedingen die enkel voor de eerste periode gelden.

Ook gebruik maken van onze optimale dienstverlening tegen een interessante prijs? Kijk dan direct op onze website: www.HostingSquad.nl
Geplaatst op 11-05-2016