Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Premium Webhosting

Wij geven altijd graag gehoor aan feedback van onze klanten, afgelopen jaar ontvingen wij regelmatig de vraag of wij ook complete hostingpakketten kunnen combineren met een Content Delivery Network, meerdere domeinnamen en een SSL certificaat. Na een investering in een volledig nieuw hostingplatform en een eigen Content Delivery Network (CDN) bieden wij nu Premium webhosting pakketten aan voor website-eigenaren welke enkel het beste voor hun website willen.

Voor de hosting van de Premium Webhostingpakketten is gekozen voor een Plesk platform welke volledig dubbel is uitgevoerd, hierdoor kan een veel hogere uptime en snelheid behaald worden.

Het CDN bestaat uit 7 servers verdeeld over 5 locaties in Nederland en alle statische content van de websites welke op Premium webhosting pakketten worden geplaatst wordt vanaf deze locaties geserveerd.

Naast een redundant hostingplatform en een CDN zijn de pakketten voorzien van 1, 2 of 5 gratis domeinnamen met de extensies .nl, .be, .com, .net of .org. daarnaast wordt voor elke domeinnaam een SSL certificaat en een spamfilter van Spamexperts meegeleverd. Ook is een gratis verhuis- en/of installatieservice inbegrepen. Kortom, enkel het allerbeste voor uw website hebben wij samengevoegd in onze Premium Webhostingpakketten.

Bekijk onze Premium Webhostingpakketten nu op https://www.hostingsquad.nl/webhosting/premium-webhosting/


Geplaatst op 26-11-2015