Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Webhosting Pakketten gewijzigd

Bij HostingSquad werken wij continue aan het leveren van optimale service en producten, om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij deze regelmatig om feedback over onze producten en diensten. In deze feedback kwam vaak naar voren dat onze klanten graag meerdere websites op 1 pakket zouden hosten en een betere spamfiltering op prijs zouden stellen. Om aan deze wensen te voldoen hebben wij onze webhosting pakketten gewijzigd en leveren wij nu het SpamExperts spamfilter.

Aangezien Webhosting pakket A voor de meeste klanten geschikt blijkt hebben wij deze ongewijzigd gelaten, op Webhosting pakket B kunnen vanaf nu 2 websites gehost worden en op Webhosting pakket C zelfs 5. Ook is Webhosting pakket C vergroot van 8GB naar 10GB opslagruimte.

Onze Zakelijke webhosting pakketten worden vanaf nu allemaal geleverd met gratis SpamExperts spamfilter voor 1 domeinnaam. Uiteraard is het mogelijk om ook voor andere pakketten of meerdere domeinnamen het SpamExperts spamfilter af te nemen, neem hiervoor contact met ons op.


Geplaatst op 25-08-2015