Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Uitgaande spam-filter

Bij HostingSquad zijn wij continue op zoek naar services om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Daarom hebben wij nu op alle webhosting servers een uitgaand spamfilter van Spamexperts toegepast.

Een steeds groter en vaker voorkomend probleem is dat veelgebruikte CMS pakketten zoals Wordpress en Joomla beveiligingslekken hebben. Ondanks dat alle webhosting pakketten continue gescand worden door middel van Patchman blijkt in de praktijk dat lekken vaak te laat worden gedicht, hierdoor kan een webhosting account misbruikt worden om grote hoeveelheden spam te versturen.

Als gevolg hiervan komen IP-adressen van onze webhosting servers op zogeheten "blacklists" waardoor e-mail verzonden via deze webhosting servers niet meer wordt geaccepteerd door de ontvangende server en daardoor niet meer aankomt.

Met het door ons toegepaste uitgaande spamfilter van SpamExperts wordt alle uitgaande e-mail direct gefilterd en wordt spam niet meer verzonden. Hierdoor zullen de IP-adressen van onze webhosting servers niet meer op blacklists komen en zal correcte e-mail niet meer geblokkeerd worden door de ontvangende servers.


Geplaatst op 16-06-2015