Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Onderhoud webhosting server 1

Maandag 21 september aanstaande plegen we tussen 20:00 en 0:00 gepland onderhoud aan webhosting server 1.

Tijdens dit onderhoud zal de server worden voorzien van SSD opslagmedia waardoor websites op deze server aanzienlijk sneller toegankelijk zullen zijn. Aansluitend zal er nieuwere software worden geïnstalleerd waardoor er nog meer snelheidswinst kan worden behaald. Dit alles doen wij om de productervaring voor onze klanten verder te verbeteren. De planning ziet er als volgt uit:

Om 20:00 maken wij een back-ups van alle accounts op deze server, om 20:30 zullen wij de server herinstalleren en zullen websites op deze server ongeveer 60 tot 90 minuten niet bereikbaar zijn. We verwachten het onderhoud om 0:00 af te kunnen ronden. Gedurende het onderhoudsvenster houden wij u met behulp van deze melding zo goed mogelijk op de hoogte.

In het geval van vragen en/of opmerkingen kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.


Update 21-09-2015 om 20:15: De back-ups zijn bijna voltooid, we zullen deze zometeen naar een andere server kopieeren. Daarna zal de server uit het rack worden verwijderd voor het aangekondigde hardware onderhoud.

Update 21-09-2015 23:03: Alle sites zijn weer toegankelijk. Op de achtergrond installeren we op dit moment nog wat software. Hierbij kan het voorkomen dat u af-en-toe een korte onderbreking ondervindt. We proberen dit tot een minimum te beperken.

Update 21-09-2015 23:21: Het onderhoudsvenster is succesvol afgerond. Alle klanten op deze server kunnen nu genieten van de nieuw toegevoegde en vervangen hardware. Op korte termijn zullen we nog verdere handelingen uitvoeren om onze producten en diensten verder te verbeteren.

Geplaatst op 21-09-2015

Andere meldingen