Lanceer jouw idee succesvol met onze hulp!

Heb je een idee voor een online project of ben je bezig jouw idee werkelijkheid te maken? Dan helpen wij je graag met het succesvol lanceren en hosten van jouw project!

Hoe wij jou kunnen helpen

Wij helpen ondernemers welke een online project starten op meerdere manieren. Zo krijg je van ons een jaar lang gratis hosting, of je nou een eenvoudig webhosting pakket of meerder VPS-en nodig hebt, je krijgt wat nodig is om je project succesvol te maken. Maar we doen nog meer, zo maken we ook reclame voor je en krijg je van ons iedere week een uur lang ondersteuning waarbij we je helpen met al je vragen. Daarnaast brengen we je, wanneer je dat wilt, in contact met professionals binnen ons netwerk die jou op alle vlakken kunnen helpen. Zo helpen wij je om jouw project succesvol te maken.

Wat wij hiervoor terug willen

Eigenlijk helemaal niets, we gaan er wel vanuit dat je je voor 100% inzet voor je project. Wij steken geld en tijd in jouw project, dan gaan we ervanuit dat jij dat ook doet. Daarnaast waarderen we het als je op je website of in je applicatie benoemt dat wij jouw project hosten. Uiteraard hopen we dat je na het jaar gratis hosting bij ons blijft hosten maar dit is niet verplicht.

Hoe werkt het?

Je vult onderstaand formulier in, uiteraard worden je gegevens en je idee vertrouwelijk behandeld en blijft dit binnen ons bedrijf. 1 Keer per maand kiezen wij uit alle inzendingen een project dat we gaan hosten en begeleiden. Nadat je bent uitgekozen nemen we contact met je op en bekijken we samen wat voor hosting jouw project nodig heeft. Wordt je niet uitgekozen dan blijft je idee in de ‘pot’ zitten en maak je volgende maand opnieuw kans.

In het kort

Jij vult onderstaand formulier in, als wij ook denken dat we jou kunnen helpen met jou project dan nemen we contact met je op. Vervolgens krijg je van ons:

– Een jaar lang de allerbeste hosting (Webhosting of VPS) om jouw project succesvol te maken
– Een jaar lang 1 uur per week hulp bij al je (technische) vragen
– Wij maken reclame voor je in onze nieuwsbrief en op onze website
– We brengen je in contact met professionals binnen ons netwerk die  jou helpen je project succesvol te maken

Wat wij van jou verwachten:

– 100% inzet
– Een linkje naar ons op je website of in je applicatie
– Goed contact zodat wij je optimaal kunnen helpen

Vul nu onderstaand formulier in en start samen met ons jouw succesvolle project!

7 + 4 =