Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Shared racks

Met een shared rack heeft u de beschikking over 11 of 22U shared rackspace welke u naar eigen inzicht kunt indelen. Elk van de onderstaande pakketten is voorzien van een vaste hoeveelheid dataverkeer en stroom. Desgewenst kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave op maat. Shared racks kunnen na bestelling en betaling binnen een periode van 48 uur (tijdens werkdagen) aan u worden geleverd.

Als u liever beschikt over afgesloten rackspace voor uw apparatuur, dan kunt u eens kijken naar onze private rack pakketten waarbij uw apparatuur is afgesloten met een deur voorzien van een persoonlijke toegangscode.

Uw apparatuur plaatsen

Voor bovenstaande shared rack pakketten wordt eenmalig € 75,- installatiekosten in rekening gebracht (deze kosten vervallen als u kiest voor een jaarcontract). Bij het bestellen van een shared rack pakket kunt u over het algemeen binnen 48 uur komen plaatsen. Na ontvangst van uw eerste betaling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het plaatsen van uw apparatuur.

Eveneens sturen wij na ontvangst van uw betaling alvast alle benodigde gegevens waaronder de aan u toegewezen IP adressen zodat u uw apparatuur alvast kunt voorbereiden of een migratie plan kunt samenstellen. Wij helpen u desgewenst bij het migreren van uw apparatuur uit een ander datacenter.