Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Rack units (losse colocatie)

Onze rack unit pakketten zijn uitermate geschikt als u een enkele server bij ons wilt onderbrengen. De 3 onderstaande pakketten zijn geconfigureerd op basis van de benodigdheden van de meeste klanten, mocht u op zoek zijn naar een colocatie pakket met afwijkende specificaties dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Wij sturen u graag een vrijblijvende prijsopgave.

Als u meerdere servers en/of andere hardware bij ons wilt onderbrengen dan is het wellicht eens te kijken naar onze shared of private rack pakketten. Wij bieden u tot 44U (private) rackspace in een enkel pakket.

Uw apparatuur plaatsen

Voor bovenstaande rack unit pakketten wordt eenmalig € 50,- installatiekosten in rekening gebracht (deze kosten vervallen als u kiest voor een jaarcontract). Bij het bestellen van een rack unit pakket kunt u over het algemeen binnen 24 uur komen plaatsen. Na ontvangst van uw eerste betaling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het plaatsen van uw apparatuur. Wij verzorgen de benodigde kooimoeren, netwerk- en stroomkabels. Als u in het bezit bent van rails voor uw apparatuur dan stellen wij het op prijs als u deze eveneens meeneemt.

Laat ons plaatsen

Als het datacenter in Steenbergen voor u te ver weg is dan kunt u uw apparatuur ook naar ons opsturen. Wij zorgen er dan voor dat uw apparatuur geplaatst wordt. Als u voor deze optie kiest vragen wij u de server vooraf te installeren en te configureren zodat deze na plaatsing direct functioneert. Deze service is inbegrepen bij elk van de bovenstaande rack unit pakketten.