Hoogste serviceniveau
2 Maanden niet-tevreden-geld-terug garantie
Uitstekende ondersteuning op webhosting en VPS

Submenu

Mijn

Private racks

Met een private rack beschikt u over 44U private rackspace welke u naar eigen inzicht kunt indelen. Onderstaande pakketten zijn voorzien van een vaste hoeveelheid dataverkeer. De stroom rekent u achteraf af op basis van uw maandelijkse kWH verbruik. Voor een afwijkend pakket of maatwerk oplossing gebaseerd op uw wensen kunt u contact met ons opnemen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave toe.

Uw apparatuur plaatsen

Voor bovenstaande private rack pakketten wordt eenmalig € 100,- installatiekosten in rekening gebracht (deze kosten vervallen als u kiest voor een jaarcontract). Bij het bestellen van een private rack pakket kunt u over het algemeen binnen 72 uur komen plaatsen. Na ontvangst van uw eerste betaling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het plaatsen van uw apparatuur.

Eveneens sturen wij na ontvangst van uw betaling alvast alle benodigde gegevens waaronder de aan u toegewezen IP adressen zodat u uw apparatuur alvast kunt voorbereiden of een migratie plan kunt samenstellen. Wij helpen u desgewenst bij het migreren van uw apparatuur uit een ander datacenter.