WordPress Nieuwsbrief

05-06-2019

Een groot gedeelte van onze klanten maakt gebruik van WordPress. Er worden continue wijzigingen, verbeteringen en updates binnen WordPress, plug-ins en ons WordPress Webhosting platform doorgevoerd. Omdat wij onze klanten altijd zo goed mogelijk willen informeren hebben wij de HostingSquad WordPress Nieuwsbrief geïntroduceerd met daarin het laatste nieuws over deze ontwikkelingen.

In de nieuwsbrief behandelen wij naast de wijzigingen, verbeteringen en updates ook tips en plug-ins om uw website veilig en snel te houden en gaan wij dieper in op de handleidingen welke wij regelmatig op onze website plaatsen.

Daarnaast maken wij iedere maand een review van een plug-in waarin wij de werking en het doel van de plug-in en de voor- en nadelen hiervan uitgebreid beschrijven. Wij beantwoorden in de nieuwsbrief ook iedere maand een vraag welke wij ontvangen hebben, heeft u een specifieke WordPress vraag? Dan kunt u deze altijd sturen naar info@hostingsquad.nl

De HostingSquad WordPress Nieuwsbrief versturen wij iedere derde week van de maand. Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande link.