Webhosting vergelijken

13-08-2019

Er zijn vele websites welke webhosting aanbieders en pakketten vergelijken. Op deze vergelijkings-websites kunnen de pakketten vergeleken worden op specificaties als schijfruimte, wel of geen gratis domeinnaam, dataverkeer, beschikbaar geheugen, prijs, enz. In sommige gevallen wordt de optie gegeven om ook te vergelijken op basis van telefonische bereikbaarheid. Uiteraard zijn de specificaties de basis van een webhosting pakket maar in vrijwel alle gevallen voldoet een webhosting pakket aan de vereisten voor een gemiddelde website. Waar echter niet op vergeleken kan worden is de snelheid en uptime van de dienstverlening, de kwaliteit van de helpdesk en de bereikbaarheid hiervan, hoe snel eventuele problemen opgelost worden en hoe persoonlijk een webhosting bedrijf is.

Serviceniveau niet in cijfers uit te drukken

Helaas is een serviceniveau niet in cijfers uit te drukken. Niet alleen de bereikbaarheid maar ook de kennis en ervaring van de helpdesk medewerkers verschillen per webhosting provider. Daarnaast ondersteunen de meeste webhosting providers alleen bij problemen of vragen over de dienstverlening, het controlepaneel of het instellen van gerelateerde zaken zoals bijvoorbeeld e-mail. Wanneer u problemen met uw website heeft of u een e-mail-adres niet goed ingesteld krijgt op uw PC dan valt dat vaak niet onder de ondersteuning. Bij HostingSquad helpen wij u met alle zaken rondom uw website en e-mail. Ook wanneer dit eigenlijk niet zoveel met onze dienstverlening te maken heeft. Wanneer u een probleem heeft met uw website dan kijken wij graag even mee en wanneer de oplossing snel en eenvoudig uit te voeren is dan lossen wij het probleem ook nog direct voor u op. Heeft u problemen met het instellen van uw e-mail adres op uw PC ? Dan maken wij graag een afspraak om uw e-mail op de juiste manier op uw PC in te stellen door middel van beheer op afstand.

Service op maat

Iedere klant is anders en heeft veel of geen ervaring met het instellen van een webhosting pakket of e-mail adres. Bij HostingSquad passen wij onze dienstverlening hierop aan. Heeft u veel ervaring of meerdere websites, dan leggen wij u graag uit hoe u een probleem oplost zodat u de oplossing ook kunt toepassen als u het probleem zich op een andere website voordoet. Heeft u echter geen ervaring en maar 1 of 2 websites dan vallen wij u niet lastig met allerlei technische termen en, voor u, ingewikkelde procedures. Wij lossen het probleem dan liever direct voor u op zodat u direct geholpen bent en u niet uren bezig bent met het probleem. 
 

Bereikbaar

Bij HostingSquad zijn wij altijd optimaal bereikbaar. U kunt onze helpdesk bereiken via e-mail, chat, telefonisch, Whatsapp, Facebook en Skype. Voor ondersteuning kunt u ons tijdens kantooruren bereiken, daarbuiten reageren wij altijd zo snel mogelijk. Heeft u last van een storing? Dan kunt u ons 24/7 via ons speciale storingsnummer bereiken. De helpdesk en het storingsnummer zijn voor iedereen bereikbaar, of u nu meerdere VPS-pakketten of een enkel webhosting pakket afneemt.
 

Handleidingen

Voor vragen die vaak gesteld worden of belangrijke zaken als het beveiligen of optimaliseren van uw website hebben wij een groot aantal handleidingen op onze website staan. Hiermee kunt u uw website beveiligen, sneller maken en wij geven tips voor het bouwen van een website of het verbeteren hiervan. Zeer regelmatig voegen wij nieuwe handleidingen toe. Komt u er ondanks een handleiding toch niet uit? Dan kunt u uiteraard gewoon contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.

Flexibel

Ook onze flexibiliteit en onze wil om altijd met de klant mee te denken is niet in cijfers uit te drukken. Heeft u bijvoorbeeld onverwachts een piek in de bezoekersaantallen van uw website en loopt u daarom tegen de limieten van uw pakket aan? Dan verhogen wij kosteloos tijdelijk de specificaties van uw pakket zodat alle bezoekers uw website snel en zonder problemen kunnen bezoeken. Houden de hoge bezoekersaantallen langer aan dan zoeken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw website. Zo weet u zeker dat uw website ook bij veel bezoekers gewoon bereikbaar blijft. Deze flexibiliteit wordt ook niet meegenomen op vergelijkingswebsites.

WordPress

Veel websites maken gebruik van WordPress, speciaal voor WordPress websites hebben wij een hosting-platform samengesteld dat volledig geoptimaliseerd is voor WordPress websites. Hierdoor draaien WordPress websites gemiddeld 60% sneller op dit platform dan op een universeel platform. Helaas wordt dit ook niet meegenomen in de meeste vergelijkingswebsites. Naast onze unieke WordPress webhosting pakketten geven wij ook veel ondersteuning bij problemen of vragen over WordPress. Doordat wij veel ervaring hebben met WordPress websites kennen wij de meeste problemen en wij helpen dan ook graag met het oplossen hiervan. Wij hebben ook een aantal handleidingen op onze website staan waarmee u uw WordPress website op eenvoudige wijze sneller en veiliger maakt.

Heeft u nog vragen over onze webhosting pakketten en het vergelijken hiervan? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.