Wat onze Managed Webhosting anders maakt

12-06-2019

Tegenwoordig bieden steeds meer online dienstverleners managed webhosting diensten aan, wat deze dienst precies inhoud verschilt helaas flink per aanbieder. Omdat wij altijd de beste diensten willen leveren voor een eerlijke prijs zijn onze Managed Webhosting pakketten veel uitgebreider en completer dan de Managed diensten van onze concurrenten.

Wij controleren meer dan alleen ons platform

Wanneer u een Managed Webhosting pakket van HostingSquad heeft dan controleren wij 24/7 de bereikbaarheid en snelheid van uw website. Niet alleen of het webhosting platform of de server waar uw website op staat bereikbaar en snel is. Het platform dat uw website controleert test iedere minuut de beschikbaarheid en snelheid van minimaal 3 pagina’s van uw website. Deze test wordt uitgevoerd vanaf 25 wereldwijde locaties. Zo weet u altijd zeker dat uw website 24/7 bereikbaar en snel is.

En als uw website toch problemen heeft

Een storing in de bereikbaarheid of werking van uw website kan altijd optreden. Door aanvallen, hackers, lekken of problemen in de gebruikte software kan er altijd een probleem optreden. Het is dan belangrijk dat dit direct gedetecteerd wordt en dat er direct wordt ingegrepen zodat uw bezoekers en/of klanten zo min mogelijk hinder ondervinden. Doordat ons platform uw website iedere minuut controleert kunnen wij direct ingrijpen zodra er een probleem ontstaat. Hierdoor minimaliseren wij de tijd dat uw website traag of onbereikbaar is.

Net zo belangrijk: Snelheid

Naast de bereikbaarheid van uw website is de snelheid ook erg belangrijk, iedere seconde dat uw website langer laad raakt u ongeveer 10% van de bezoekers kwijt. In het blog-bericht “De snelheid van uw website is belangrijk!” Leggen wij precies uit wat de invloed van de snelheid van uw website is op de bounce-rate en de omzet van uw website. Wanneer u een Managed Webhosting pakket van HostingSquad afneemt dan optimaliseren wij de snelheid van uw website. Hierdoor hoeft u zich nooit af te vragen of u bezoekers of omzet misloopt doordat uw website niet snel genoeg is.

Meer dan alleen uw website

Ook voor zaken welke niet direct met uw website te maken hebben kunt u altijd bij ons terecht als u een Managed Webhosting pakket afneemt. Krijgt u uw e-mail niet goed ingesteld, wilt u een nieuw e-mail adres aanmaken of een backup van uw website laten maken omdat u een grote wijziging gaat doorvoeren? Met 1 mailtje is het geregeld, wij gaan direct voor u aan de slag.

Bepaalde zaken rondom uw website of e-mail kunnen ingewikkeld of complex zijn. DNS instellingen, MX-records, nameservers,  domain pointers, PHP settings, en nog vele andere instellingen vereisen kennis of ervaring om deze op de juiste manier in te stellen. Uiteraard kunt u via internet uitzoeken hoe u deze zaken op de juiste manier instelt maar dit kost veel tijd. Deze tijd kunt u beter besteden aan belangrijke of leukere zaken. Met een Managed Webhosting pakket van HostingSquad maken wij al deze instellingen voor u. Zo hoeft u geen tijd en energie te steken in het uitzoeken van de juiste instellingen. 

Bekijk onze Managed Webhosting pakketten hier.

Heeft u nog vragen over onze helpdesk of wilt u meer informatie over Managed Webhosting? Neem dan contact met ons op!