SquadVPS: Uw eigen volledig ingerichte Webhosting Server

10-07-2019

Met een SquadVPS pakket van HostingSquad neemt u een zeer complete en volledig geconfigureerde Managed VPS af. Met een SquadVPS heeft u uw eigen complete Webhosting server die helemaal naar uw wensen geconfigureerd wordt. Daarna kunt u de VPS zelf naar wens inrichten met webhosting pakketten.

 

Waarom uw eigen Managed VPS?

Wanneer u een Managed VPS van HostingSquad afneemt dan heeft u de beschikking over een zeer complete webhosting server welke volledig naar uw wens is geconfigureerd. De SquadVPS pakketten worden geleverd inclusief configuratie, beveiliging en onderhoud. Deze Managed VPS pakketten kunnen volledig naar uw wens geconfigureerd en geoptimaliseerd geleverd worden. Levert u bijvoorbeeld alleen maar hostingdiensten aan klanten met een WordPress website, dan kunnen wij de VPS hiervoor volledig optimaliseren. Ook voor andere CMS als Joomla, PrestaShop, Magento, Drupal en vele andere kan een VPS geoptimaliseerd worden.

 

Meer mogelijkheden

Doordat onze Managed VPS pakketten volledig gescheiden zijn van andere gebruikers van de server kan specifieke software of modules op een VPS geinstalleerd worden. Op webhosting pakketten is dit vaak niet mogelijk omdat de servers daar gedeeld worden met meerdere gebruikers. Het is dan niet mogelijk om voor iedere gebruiker eigen software te installeren. Met een SquadVPS pakket kan vrijwel iedere, voor linux geschikte, software of PHP-module geinstalleerd worden.

 

Alle vrijheid

Met een SquadVPS kunt u zelf de grootte en eigenschappen van de webhosting pakketten bepalen. Hiermee kunt u websites of klanten pakketten op maat aanbieden en zo zelf de indeling van uw managed VPS bepalen. Ook wanneer een klant of website tegen een limiet aanloopt dan kunt u eenvoudig zelf het webhosting pakket upgraden. Hierdoor heeft u alle vrijheid om uw VPS naar wens in te zetten. 

 

Eenvoudig upgraden

Begint uw VPS vol te raken of wordt de belasting van de VPS te hoog doordat een website op uw VPS zeer vaak bezocht wordt? Dan kunnen wij uw VPS binnen enkele minuten upgraden naar een groter pakket. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat een website urenlang onbereikbaar raakt. Wanneer u wilt upgraden dan stuurt u ons een mailtje of opent u een chatgesprek vanuit het controlepaneel en wij zullen uw VPS direct upgraden. 

 

Geen zorgen over onderhoud of beveiliging

Wij onderhouden en beveiligen uw VPS, wekelijks worden upgrades doorgevoerd. Komen er nieuwe mogelijkheden of opties beschikbaar in bijvoorbeeld DirectAdmin? Dan testen wij deze eerst op ons test-platform. Werken de nieuwe mogelijkheden stabiel dan nemen wij contact met u op of u interesse heeft om het in te schakelen. Al deze werkzaamheden vallen onder de SquadVPS pakketten. Hierdoor weet u altijd wat u betaalt en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Heeft u nog vragen over onze SquadVPS pakketten? Neem dan contact met ons op!