Sponsoring

25-06-2019

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een project, stichting of goed doel willen sponsoren. Omdat wij veel aanvragen hiervoor krijgen en wij graag een bijdrage leveren en maatschappelijk betrokken zijn sponsoren wij regelmatig de hosting of geven wij korting aan een goed doel.

 

Welke voorwaarden zijn er verbonden aan sponsoring? 

Omdat wij naast maatschappelijk betrokken ook een commercieel bedrijf zijn is het helaas niet mogelijk om iedere sponsor-aanvraag te voldoen. Daarnaast krijgen wij soms sponsor-aanvragen waarvan het doel niet geheel duidelijk is of discutabel kan zijn. Een sponsor-aanvraag accepteren wij alleen als het doel geen financiele doelstelling heeft en niet discutabel is. Iedere sponsor-aanvraag bekijken wij apart, twijfelt u of uw aanvraag voldoet aan de voorwaarden? Neem dan contact met ons op en wij zullen uw aanvraag direct beoordelen.

 

Startende bedrijven

Voor bedrijven welke net gestart zijn hebben wij een speciale regeling waardoor deze bedrijven geen hoge kosten hoeven te maken voor de hosting van hun website wanneer zij net gestart zijn. Wanneer een bedrijf net gestart is dan is er vaak maar beperkt of geen budget beschikbaar voor de hosting van een website. Wij zien vaak dat dan wordt overgegaan op zeer goedkope budget hosting. Helaas zijn budget-hosting pakketten vaak minder snel waardoor de website ook trager wordt. De gevolgen van een trage website leggen wij uit in het blog “De Snelheid van uw Website is belangrijk!“. Om te voorkomen dat u klanten kwijtraakt door een trage website en om ervoor te zorgen dat u kunt starten met een hoogwaardig, zeer compleet hosting-pakket kunt u een aanvraag doen tot sponsoring van een startend bedrijf. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@Hostingsquad.nl

 

Eenmalige evenementen

Voor eenmalige evenementen kan een (tijdelijke) website erg handig zijn. Daarom kunt u ook voor een eenmalig evenement een sponsor aanvraag naar ons opsturen. Omdat wij graag zichtbaar zijn als sponsor van uw evenement sponsoren wij in sommige gevallen meer dan alleen de hosting. Wij sponsoren dan bijvoorbeeld een gedeelte van de website of een deel van het evenement.

 

Langdurige sponsoring

Wanneer wij een goed doel of stichting sponsoren dan doen wij dit graag voor een langere periode. Hierdoor zijn wij vaak beter zichtbaar en heeft het goede doel of de stichting voor langere periode zekerheid. Over het algemeen gaan wij sponsor overeenkomsten aan voor meerdere jaren.

 

Wat staat er tegenover?

Omdat wij ook een commercieel bedrijf zijn willen wij graag zichtbaar zijn als sponsor van een goed doel, evenement of stichting. Vaak vragen wij om een vermelding op de website en in sommige gevallen ook in (een deel van de) communicatie. Bij een evenement plaatsen wij graag een reclamebord. In overleg met het goede doel, het evenement of de stichting kunnen wij ook een bericht op onze website of in onze nieuwsbrief plaatsen om zo meer aandacht te genereren.

 

Hoe doe ik een sponsor aanvraag?

U kunt voor een sponsor-aanvraag het beste een e-mail sturen naar info@HostingSquad.nl . Om uw sponsor aanvraag zo spoedig mogelijk te laten verlopen vragen wij u in de e-mail het doel van uw stichting, evenement of goede doel te omschrijven. Vermeld ook het eventuele aantal mensen dat wij kunnen bereiken door sponsoring. Voorbeelden hiervan zijn het aantal leden van een stichting, het aantal bezoekers van een evenement of het aantal page-views van uw website. Daarnaast vragen wij u te vermelden wat u precies gesponsord zou willen zien en voor welke periode.

 

 

Heeft u nog vragen over onze sponsoring of twijfelt u of u in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op!