Passie voor webhosting

02-08-2021

Passie voor webhosting

Unieke dienstverlening

De hardware en software waarop onze diensten draaien omvatten slechts een klein gedeelte van de totale dienstverlening die wij bij HostingSquad webhosting noemen. Juist het complete pakket van diensten van zeer hoge kwaliteit en snelheid in combinatie met uitstekende support voor eerlijke prijzen is waar wij voor staan en wat onze dienstverlening uniek maakt.

Onze passie voor webhosting is de drijfveer om continue te blijven werken aan nog betere diensten en support zodat wij onze klanten altijd het beste op het gebied van webhosting kunnen bieden. We breiden continue onze online helpdesk uit met nieuwe of verbeterde artikelen en onze support probeert altijd de beste oplossing te vinden voor vragen van klanten.

Open en eerlijk

Bij HostingSquad willen we open en eerlijk zijn over onze dienstverlening en de kwaliteit hiervan. Een voorbeeld daarvan zijn de uptime statistieken op onze statuspagina, deze statistieken worden samengesteld uit de informatie van een aantal externe tools waaronder Pingdom en UptimeRobot. Wij hebben geen invloed op deze statistieken en kunnen deze niet aanpassen of manipuleren. Ook de specificaties van de servers op de diverse webhosting platformen is voor klanten direct in te zien in het controlepaneel.

Met webhosting van HostingSquad hebben onze klanten de garantie dat wij er altijd alles aan doen om hun website snel en goed bereikbaar te houden. Mocht er ondanks alle voorzorg toch een storing ontstaan dan werken wij net zo lang door tot deze opgelost is. Door deze garantie kunnen onze klanten zich volledig richten op de inhoud van hun website, dienst of product zonder zich zorgen te maken over de snelheid en bereikbaarheid van de website.

Onafhankelijk

Door onze passie en toewijding ligt de focus binnen HostingSquad volledig op de kwaliteit van de dienstverlening, om dit te kunnen waarborgen zijn wij geheel zelfstandig en geen onderdeel van een grotere groep bedrijven of afhankelijk van externe investeerders. Mede hierdoor kunnen wij onze klanten ook garanderen dat zij altijd de prijs zullen blijven betalen welke wordt afgesproken op het moment dat een abonnement bij ons wordt afgesloten. Wij hanteren geen eenmalige kortingen, jaarlijkse prijsverhogingen of indexeringen.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of support? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden graag al uw vragen.