Onze plannen voor 2020

16-01-2020

Ook in 2020 zullen wij weer verder innoveren, onze diensten nog beter en sneller maken en dezelfde, goede, support blijven leveren. Om ervoor te zorgen dat wij blijven ontwikkelen maken wij aan het begin van ieder jaar een aantal plannen die gedurende het jaar gerealiseerd moeten worden.

Onze 10 plannen voor 2020 zijn:

 

Vervanging van verouderde servers door nieuwe servers van hoge kwaliteit

De oudste servers van het VPS en webhosting platform zullen vervangen worden door nieuwe servers van HPE. De nieuwe HPE DL380 G10 servers geven ons meer informatie en mogelijkheden om eventuele problemen te detecteren voordat deze daadwerkelijk voor uitval of problemen in de dienstverlening zorgen.

Een nieuw controlepaneel

Al een aantal maanden wordt er hard gewerkt aan een nieuw controlepaneel. Het nieuwe controlepaneel is uitgebreider en geeft meer mogelijkheden voor het configureren en beheren van domeinnamen, VPS en Webhosting pakketten.

IPv6

Een groot gedeelte van ons netwerk en servers zijn reeds voorzien van IPv6 adressen, in 2020 zal alle apparatuur voorzien worden van een IPv6 adres zodat deze apparatuur ook gebruik kan maken van alle voordelen van IPv6.

CO2 compensatie

Veel van onze bedrijfsprocessen zijn al CO2 neutraal. In 2020 willen wij alle CO2 welke uitgestoten wordt als gevolg van onze bedrijfsprocessen compenseren.

Nieuwe WordPress handleidingen

Ook in 2020 zullen wij weer veel nieuwe WordPress handleidingen schrijven zodat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van WordPress.

Backups

In samenwerking met één van onze leveranciers zullen wij in 2020 een nieuwe backup oplossing in gebruik nemen waarmee onze klanten zelf hun backups kunnen downloaden en terugzetten. Ook zullen backups nog langer bewaard blijven.

Managed Webhosting: meer service voor een lagere prijs

Onze Managed Webhosting pakketten zullen in het eerste kwartaal van 2020 aangepast worden. Doordat de door ons gebruikte beheer-software verder uitgebreid is kunnen wij sneller en eenvoudiger onderhoud uitvoeren en problemen oplossen. Als gevolg hiervan zullen de pakketten verder uitgebreid worden en de prijzen verlaagd worden.

SquadVPS pakketten

Doordat de hardware van het VPS platform vernieuwd wordt zullen de SquadVPS pakketten beschikking krijgen over nog snellere CPU cores en sneller geheugen. Daarnaast zijn de nieuwe SSD schijven ruim 4 keer sneller.

Domeinnamen

Ook in 2020 zullen er weer nieuwe domeinnaamextensies beschikbaar komen, zodra deze bij onze leveranciers beschikbaar zijn dan komen ze op onze website. Heeft u interesse in een domeinnaamextensie die binnenkort beschikbaar komt? Neem dan contact met ons op.

Wij blijven zelfstandig

Veel van onze concullega’s zijn de afgelopen jaren overgenomen door grote hostingpartijen of investeerders. HostingSquad is een gezond bedrijf dat geen externe investeerders nodig heeft, ook staan wij niet open voor een overname. Ook in 2020 zullen wij op onze eigen wijze de dienstverlening voort blijven zetten met onze unieke service.

 

Heeft u nog vragen over onze plannen of wilt u meer informatie over de een van de diensten? Neem dan contact met ons op!