Nieuw managed VPS platform

01-07-2020

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe managed VPS platform. Het nieuwe platform is gebasseerd op HP ProLiant DL380 servers. Door de nieuwe servers en een nieuwe configuratie zijn de Managed VPS pakketten nog completer.

Verbeteringen

De nieuwe VPS pakketten zijn voorzien van een aantal verbeteringen:

  • Nog snellere SSD opslag
  • Volledige IPv6 ondersteuning
  • Redundante netwerkverbindingen
  • Meer keuze uit webservers: Apache, Nginx en Openlitespeed
  • Snellere CPU cores
  • Meer uitbreidingsmogelijkheden waaronder CPGuard en Litespeed Enterprise
  • PHP selector met 4 PHP versies

Door deze verbeteringen kunnen wij nog meer service leveren aan onze klanten.

IPv6 adressen

De VPS pakketten worden vanaf heden standaard geleverd met IPv6 adressen, klanten krijgen standaard 1 IPv6 adres, het is echter mogelijk om kosteloos tot 256 IPv6 adressen aan een VPS toe te kennen.

Keuze uit webservers

Klanten welke een VPS afnemen kunnen kiezen uit Apache, Nginx, een combinatie van Apache en Nginx (Apache voor dynamische content en Nginx voor statische content) of Openlitespeed. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt een webserver gekozen en geïnstalleerd, uiteraard is het voor klanten altijd mogelijk om later nog een keer van webserver te wisselen.

PHP selector

Met de DirectAdmin PHP selector kan per webhosting account welke op de VPS aangemaakt wordt een PHP versie ingesteld worden. Zo kunnen er op dezelfde VPS websites onder verschillende PHP versies draaien.

HP Proliant DL380 gen10 servers

Na het testen van diverse servers is ervoor gekozen om het nieuwe VPS platform op te bouwen met HP Proliant DL380 servers. Deze servers bieden ons meer inzicht in de status en belasting van de hardware, hierdoor kunnen wij mogelijke problemen vaak zien aankomen en op tijd voorkomen. Daarnaast zijn deze servers zeer stabiel en flexibel gebleken.

Benieuwd naar onze Managed VPS pakketten? Bekijk deze dan hier. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.