Hulp voor projecten tijdens de Coronacrisis

31-03-2020

Vrijwel iedereen merkt de gevolgen van de Coronacrisis, veel ondernemers hebben de deuren moeten sluiten en hun werknemers zitten thuis. Daarnaast worden door particulieren veel projecten opgestart vanuit huis om de Coronacrisis te bestrijden of deze tijd wat aangenamer te maken.
 

Wij helpen graag

Ook wij dragen graag ons steentje bij, we helpen klanten met de uitdagingen die de Coronacrisis met zich meebrengt door extra capaciteit beschikbaar te stellen of met een financiële regeling zodat hun website online kan blijven. Ook nieuwe klanten of projecten ondersteunen wij. Speciaal hiervoor hebben wij extra capaciteit vrijgemaakt en staan hostingoplossingen klaar om gratis in gebruik genomen te worden. 

 

Ondernemers

Bent u of kent u een ondernemer die juist nu een online project wil starten om zo de Coronacrisis door te komen? Dan kunnen wij u diverse hostingoplossingen aanbieden welke u het eerste jaar kosteloos kunt gebruiken.

 

Particuliere projecten

Ook particulieren die een project opstarten ter bestrijding van de Coronacrisis of om deze tijd wat aangenamer te maken kunnen gebruikmaken van de capaciteit welke wij hiervoor hebben vrijgemaakt.  

 

Uw project aanmelden

U kunt uw project aanmelden door ons een e-mail te sturen of het formulier op deze pagina in te vullen. Voor alle hostingoplossingen geldt dat u hiervan een jaar lang gratis gebruik kunt maken. Er is geen verplichting om de hostingoplossing daarna nog af te nemen of het abonnement voort te zetten. 


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!