HostingSquad vernieuwt

08-05-2019

Zoals u hoogstwaarschijnlijk reeds is opgevallen zijn onze website, ons logo, onze bedrijfskleuren en onze producten gewijzigd en uitgebreid.

Onze nieuwe website is verbeterd met een uitgebreide helpdesk en handleidingen, een blog waarin wij dieper ingaan op vernieuwingen en onze dienstverlening, een betere verdeling en omschrijving van onze producten en een duidelijk overzicht van het laatste nieuws. De statuspagina geeft nu per server weer wat de uptime is en wat de actuele status is.

Met onze nieuwe producten kunnen wij onze klanten de hoge kwaliteit service leveren waar wij voor staan. Onze Webhosting diensten zijn duidelijker verdeeld en hebben veel ruimere en duidelijkere specificaties gekregen. Daarnaast zijn alle hostingdiensten uitgebreid met een gratis verhuisservice, 30 dagen backup-retentie, gratis SSL certificaten en onbeperkt dataverkeer. Uiteraard hebben wij de gratis .nl domeinnaam welke bij alle pakketten geleverd wordt behouden.

Speciaal voor klanten welke nog meer service wensen bieden wij de Managed Webhosting pakketten. Deze pakketten kunnen afgenomen worden als uitbreiding op de Standaard Webhosting en WordPress Webhosting pakketten. Met een Managed Webhosting pakket controleren wij 24/7 de bereikbaarheid en snelheid van uw website en wij grijpen direct in zodra hier problemen mee ontstaan. Daarnaast bieden wij Managed WordPress pakketten aan waarbij u ook het onderhoud van uw website aan ons kunt uitbesteden.

Onze Managed VPS pakketten bieden wij vanaf heden aan als SquadVPS pakketten, de SquadVPS pakketten zijn nog uitgebreider en completer. De specificaties van de SquadVPS pakketten zijn meer in balans, de backup retentie is verlengd, de gratis verhuisservice is toegevoegd en er kunnen onbeperkt gratis SSL certificaten worden aangevraagd.

Onze overige garanties zijn uiteraard niet gewijzigd, zo bieden wij nog steeds 2 maanden niet-tevreden-geld-terug garantie en hanteren wij geen eenmalige prijzen of kortingen, u neemt bij ons een dienst af tegen een vooraf vastgestelde prijs en u blijft deze betalen zolang u de dienst bij ons afneemt. U betaalt dus altijd hetzelfde bedrag, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Heeft u nog vragen over onze nieuwe producten of wilt u meer informatie over de een van de diensten? Neem dan contact met ons op!