Gratis webhosting voor een goed idee

16-09-2019

Bij HostingSquad helpen wij graag om nieuwe projecten succesvol te maken. Daarom bieden wij nu gratis hosting en hulp aan voor (goede) nieuwe online projecten.

Gratis hosting

Wanneer een project aangemeld wordt via onze speciale pagina dan komt dit in een lijst. Iedere maand kiezen wij een project uit dat volgens ons de potentie heeft om succesvol te worden. Wanneer een project uitgekozen wordt dan bieden wij een jaar lang gratis hosting aan afhankelijk van wat het project nodig heeft, of dit nu een eenvoudig webhosting pakket of een platform van meerdere VPS-en is. Uiteraard kan in de loop van het jaar de hosting gewijzigd worden als dit nodig is. 

Ondersteuning en advies

Naast gratis hosting bieden wij de uitgekozen projecten ook een jaar lang gratis ondersteuning en advies aan. Iedere week zijn wij 1 uur beschikbaar voor vragen en hulp bij technische zaken. 

Reclame

Omdat wij ook willen dat een door ons gesponsord project succesvol is maken wij ook gratis reclame voor het project via onze website en onze maandelijkse nieuwsbrief.

Wat willen wij daarvoor terug?

Niets behalve 100% inzet voor het project, omdat wij hier tijd en geld in steken willen wij graag dat het project succesvol wordt. Daarom verwachten wij 100% inzet voor het project. Verder is er niets verplicht, uiteraard vinden wij het fijn als onze naam wordt weergegeven op de website en zouden we het leuk vinden als de hosting na het gratis jaar ook bij ons blijft. 

Hoe kan een project aangemeld worden?

Via onze speciale pagina hiervoor, deze pagina is hier te vinden: https://www.hostingsquad.nl/gratis-hosting-voor-jouw-project/

 
Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor een jaar gratis hosting en ondersteuning? Neem dan contact met ons op!