Gratis verhuisservice en optimalisatie bij WordPress Webhosting

17-01-2020

Bij onze WordPress Webhosting pakketten leveren wij een gratis Verhuis- en Optimalisatieservice. Wij verhuizen uw website niet alleen gratis naar onze WordPress Webhosting pakketten maar optimaliseren deze ook zodat deze zo snel mogelijk laad.

Verhuisservice

Met de gratis verhuisservice verhuizen wij uw WordPress website en e-mail. Ook alle overige instellingen als cronjobs, forwarders en subdomeinnamen worden overgenomen. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing verloopt zonder downtime, uw website blijft gewoon bereikbaar en er raakt geen e-mail verloren.

Optimalisatieservice

Naast de verhuisservice leveren wij bij WordPress Webhosting pakketten ook een optimalisatieservice. Nadat uw website verhuisd is naar een WordPress Webhosting pakket optimaliseren wij uw website helemaal zodat deze zeer snel laad. Dit doen wij onder andere door caching optimaal in te stellen, het htaccess bestand te optimaliseren, de optimale PHP instellingen voor uw website in te stellen en afbeeldingen te minimaliseren. Iedere stap controleren wij met behulp van diverse performance testen. Gemiddeld laden websites na optimalisatie 25% sneller.

Ook voor bestaande klanten

Ook klanten welke reeds een WordPress Webhosting pakket afnemen en hun website willen laten optimaliseren is deze service gratis. Neemt u een WordPress Webhosting pakket af en wilt u uw website laten optimaliseren? Neem dan contact met ons op.

WordPress Webhosting

Onze WordPress Webhosting pakketten zijn voorzien van alles wat nodig is om uw WordPress website zo snel mogelijk te laten laden. Zo zijn de pakketten voorzien van een grote hoeveelheid geheugen en voldoende opslagruimte. Het WordPress Webhosting platform draait op LiteSpeed Enterprise Webserver, hierdoor kan de LScache plugin gratis gebruikt worden. Ook de database server is geoptimaliseerd voor gebruik met WordPress.

 
Heeft u nog vragen over onze verhuis- en optimalisatieservice? Neem dan contact met ons op!